Vincent Pontares avslöjande om bröllopet med Agnes Carlsson

Vincent Pontares avslöjande om bröllopet med Agnes Carlsson

Vincent Pontare och Anges Carlsson har varit ett par i över tio år – och förlovade i sju.
Paret pratar sällan om sin relation, men nu bryter Vincent tystnaden om parets bröllopsplan.

Vincent Pontare, 39, och Salem Al Fakir, 38, utgör tillsammans duon Vargas & Lagola,  som står bakom en rad hitlåtar genom åren. De har skrivit musik till stora stjärnor som Madonna, Veronica Maggio och Seinabo Sey. Nu gästar duon podcasten Värvet, med Kristoffer Triumf, och pratar om både karriär och privatliv.

Vincent Pontare har en relation med artisten Agnes Carlsson, 31, som gjorde sig känd genom TV4-programmet Idol där hon vann hela tävlingen 2005, sedan många år tillbaka. De har under åren varit mycket förtegna om sin relation. 2009 bekräftade de att de var ett par, efter att det spekulerats kring att något var på gång mellan dem.

– Jag är kär. Väldigt, väldigt kär – för första gången. Han får mig att känna mig vacker. Jag har aldrig fått så många komplimanger i hela mitt liv, sa Agnes Carlsson då till Elle.

2013 förlovande de sig, men då var det varken Vincent eller Agnes som berättade om kärlekslyckan – det var Vincents pappa Roger Pontare som delade med sig av händelsen.

Orden om bröllopet med Agnes

Men i Värvet kommer relationen mellan Agnes och Vincent på tal. Det är när Kristoffer Triumf frågar duon vad de tycker om Norge som Vincent snabbt glider in på sin relation med Agnes Carlsson.

– Jag och Agnes har semestrat där några gånger, säger han.

Kristoffer är då snabb med att fråga, i hopp om att reda ut huruvida Agnes och Vincent hunnit gifta sig eller inte, vad paret har för relationsstatus.

– Fortfarande fästmö? Inte fru? undrar Kristoffer och Vincent svarar:

– Det där är en podd för sig. Vi har ju hållit på i fem år och ska gifta oss på ett ställe där som, vi faller till det här stället… men det där tar vi en annan gång, säger han och tillägger att Agnes just nu går under titeln ”min blivande fru”.

Vincent Pontare och Agnes Carlsson på röda mattan.

Vincent Pontare och Agnes Carlsson på röda mattan.

I december förra året hölls en hyllningkonsert för Tim Avicii” Bergling på Friends arena i Stockholm. Plats på scen fanns då bland annat Vargas & Lagola – i sällskap av Agnes. Tillsammans framförde de låten Tough love.

FOTO: TT/Karin Törnblom