Artikeln innehåller reklamlänkar

Roger Pontare om relationen med svärdottern Agnes Carlsson

Roger Pontare om relationen med sonen Vincent Pontare och svärdottern Agnes Carlsson

Just nu är både sonen Vincent Pontare och svärdottern Agnes Carlsson heta i musikvärlden. Roger Pontare är stoltare än någonsin förr, men när familjen väl ses finns det annat att prata om än musik. Nu berättar han öppet om deras relation.
Slå på ljud

Efter en längre tids tystnad är nu artisten Roger Pontare, 67, aktuell med sin nya sommarsingel Lola. Även hans son, Vincent Pontare, 39, är ett hett namn just nu i musikvärlden då han släppt flera nya låtar tillsammans med Salem Al Fakir, 37, som han har duon Vargas & Lagola med.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Vincent sjunger också tillsammans med kärleken Agnes Carlsson, 31, på en av Tim ”Avicii” Berglings senaste låtar Tough Love. För Hänt berättar Roger Pontare att det känns ärofyllt att en av sönerna valt att gå i hans fotspår och satsat på musiken.

– Det är fantastiskt, jag är väldigt stolt över honom. Han är otroligt framgångsrik och det har varit väldigt tufft stundvis för honom. Men det har gått bra för alla mina söner, säger Roger Pontare till Hänt.

Pratar ni mycket om musik? 

– Ja, absolut pratar vi om musik. Jag brukar rådfråga honom om mycket för han har ju senaste kollen om allt. Han är ju inne i den nya svängen, om man säger så. Vi gör ju helt olika musik han och jag, men vi har ändå en gemensam nämnare med musiken.

Blir det mycket musiksnack med svärdottern Agnes med?

– Ja, absolut kan jag bolla med henne om det med. Men vi pratar inte så mycket musik när vi träffas, då vill man prata om annat.

Pratar väldigt mycket med Agnes

Vincent Pontare träffade Agnes Carlsson för tio år sedan, 2009. Två år senare köpte paret en trea i Vasastan i Stockholm och blev sambor, men idag bor de i Stocksund i Danderyd utanför Stockholm. På frågan hur Roger Pontares relation är med svärdottern svarar han att de är väldigt nära.

– Det går väldigt bra. Hon har ju varit med i väldigt många år, jag pratar väldigt mycket med Agnes. Jag är så lycklig att att det går så bra med allting, säger han.

Om ni inte snackar musik, vad brukar vara samtalsämnet vid middagsbordet?

– Vi är väldigt lättsamma och vi har väldigt mycket humor. Det är mycket lättsamma dialoger, säger Roger Pontare till Hänt.

FOTO: TT/Karin Törnblom

SENASTE NYTT!