Roger Pontares oro för mystiska sjukdomen: ”Inget biter”

Roger Pontare har drabbats av mystiska symptom i ansiktet. Nu berättar han om oron för att det inte ska gå att bota den mystiska sjukdomen.

Redan i vintras kunde Hänt berätta att Roger Pontare, 66, drabbats av en mystisk ögon- eller hudsjukdom det inte gick att ställa någon diagnos på.

– Jag har problem med ögonen som är helt igensvullna och har hållit på ett år med detta. Läkarna har testat både antihistaminer, kortison och hälsokost men inget biter. De har funderat på om det kan vara cirkulationen eller lymfsystemet. Det var det inte. Det senaste är att de pratar om att det kan vara någon form av angioödem, förklarade sångaren.

Han fortsatte:

– Jag har bulor stora som bollar under ögonen. Det påverkar även mitt periferiseende även om jag ser perfekt rakt fram.

Roger Pontare har stora bulor under ögonen och ingen vet vad det beror på.

Och nu berättar Roger i ”Malou efter tio” att de medicinska experterna fortfarande inte lyckats finna orsaken till hans försämrade hälsotillstånd:

– Det har inte funkat någonting.

Två professorer, inom hud och ögon, har undersökt Pontare. Man har dessutom kontrollerat funktionen på njurar, lever och sköldkörtel.

– Man hoppas nästan att det ska vara något fel. I slutet nu när man har gått till så många läkare börjar man nästan våndas för deras skull. Man vill att de ska känna att de kan göra något. Det blir nästan så att jag tar på mig ansvaret, säger den smått uppgivne artisten.

Foto: TV4, IBL

LÄS OCKSÅ: Roger Pontare om kärlekslivet med Elisabeth: ”Vi kör rollspel”

LÄS OCKSÅ: Därför leddes Kikki Danielsson in under presentationen i Mello: ”Kan inte gå”

SENASTE NYTT!