Roger Pontare om kärlekslivet med Elisabeth: "Vi kör rollspel"

Roger Pontare och hans Elisabeth har varit kära i över 40 år. Nu delar schlagerstjärnan med sig av sina bästa, och något oväntade, kärlekstips.

Roger Pontare, 65, och kärleken Elisabeth, 64, har varit ett par i över 40 år, men är lika förälskade som från start. “Melodifestivalen”-artisten berättar nu att han och Elisabeth har flera knep för att hålla kärleken vid liv – däribland rollspel och maskerader.

– Vi gillar att klä ut oss och ha peruk, det tycker vi är roligt. När Elisabeth fyllde år nu sist så hade vi en stor fest med maskerad och det är så jävla kul när man får klä ut sig till någon annan personlighet, säger Roger Pontare till Hänt.

Brukar ni köra rollspel privat hemma också?

– Ja, absolut, det är så jävla kul. Jag gillar att klä ut mig till snickare och ha blåställ och grå peruk. Elisabeth klär sig på andra sätt. Det blir lite charader.

LÄS OCKSÅ: Roger Pontare drabbad av mystisk ögonsjukdom

Men rollspel och utklädnader är inte Roger Pontares enda nyckel till en livslång romans. Artisten har även fler kärlekstips till andra par som också vill hålla kärleken vid liv under en lång tid.

– Ett tips jag har är att försöka bli kompisar på djupet. När den där riktigt eldiga kärleken som finns från början, där man är så otroligt lycklig och kär utan att man egentligen känner varandra och bara upptäcker massa fält inom varandra hela tiden, när den tar slut är det viktigt att man hittar varandra på djupet, säger Roger Pontare och fortsätter:

– Då blir man en och växer ihop på något sätt. Man börjar tänka samma sak och känna samma sak som den andra personen. Man blir ett av två och man förstår varandra bättre. Det är kärlek.

LÄS OCKSÅ: Lisa Ajax tvingas att ändra sin låt

FOTO: IBL

 

SENASTE NYTT!