Rodrigo har lagt ner 4 miljoner – på att bli en Ken-docka

Efter 60 plastikoperationer och drygt 4 miljoner kronor – här är mannen som drömmer om att bli en livs levande Ken-docka.

Brasilianaren Rodrigo Alves, 34, har lagt många miljoner på olika sorters plastikoperationer och skönhetsingrepp. Målet har sedan han började operera sig vid 19 års ålder varit att bli en livs levande Ken-docka.

– Plastikkirurgin förändrade mitt liv. Jag tycker att jag är vacker, men långt ifrån perfekt, säger han i engelska Daily Mail.

Rodrigo fortsätter:

– Vissa kritiserar mig för att jag ser konstig ut, men att se ut som en docka är min avsikt.

https://www.instagram.com/p/BdP42MdHQgi/?taken-by=rodrigoalvesuk

Det råder ingen tvekan om att Rorigo är en sann narcissist som tillbringat stora delar av livet framför spegeln. Under uppväxten hatade han sitt utseende. Särskilt avskydde Rodrigo sin näsa vilken han tyckte blev för bred när han log. Redan vid 19 års ålder hade han skrapat ihop tillräckligt med pengar för att genomgå sitt första ingrepp.

LÄS OCKSÅ: Efter Angelina Jolie – här är tvillingarna som opererar sig för att likna Brad Pitt

– Det började med att jag fixade näsan, men jag var inte helt nöjd med resultatet och bokade därför genast in mig för en andra operation, berättar han i ITV.

Sedan dess har det bara rullat på. Han har gjort över 100 mindre estetiska förändringar av sitt utseende och strax före jul meddelade Rodrigo att han gjorde sig redo för sin 60:e riktiga skönhetsoperation. Den här gången skulle han operera bort sitt 11:e och 12:e par revben för att bli smalare. Han tog beslutet efter att läkarna sagt till honom att hans kropp inte klarar av fler fettsugningar då han redan genomgått drygt 20 stycken. Och fast hans familj är orolig för att operationerna kan bli hans död så har Rodrigo inga planer på att sluta operera sig.

– Jag kommer att fortsätta. Det finns inget som säger att plastikkirurgi dödar, förklarar han i The Sun.

https://www.instagram.com/p/BcL3xvvnkfz/?taken-by=rodrigoalvesuk

Den mänskliga Ken-dockan tänker efter och fortsätter:

Joan Rivers fortsatte tills hon dog under en ansiktslyftning, men hon dog inte av operationen utan av andra hälsoproblem.

Sammanlagt har alla ingrepp kostat honom över 4 miljoner kronor genom åren. Han har betalat för dem med pengar han ärvde av sina rika farföräldrar. Och eftersom han redan lyckats bli sinnebilden av en livs levande Ken-docka tjänar Rodrigo sedan ett par år tillbaka bra med pengar både som fotomodell och genom att hyra ut sig själv som Ken på privata fester.

LÄS OCKSÅ: Efter skönhetsoperationerna – därför tvingades Kissie till nytt ingrepp

Av Ola Brising

Foto: Instagram, IBL

SENASTE NYTT!