TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Efter Angelina Jolie – här är tvillingarna som opererar sig för att likna Brad Pitt

04 dec, 2017 
AvJoakim Almén
Sahar Tabar blev viral i slutet av förra veckan för hennes 50 operationer för att likna idolen Angelina Jolie. Nu är det dags för nästa operera-sig som-en-kändis-story – tvillingparet Matt och Mike Schlepp har gjort ALLT för att efterlikna Brad Pitt.
Annons

Förra veckan kablades den smått osannolika plastikoperationshistorien om Sahar Tabar ut. Den 19-åriga kvinnan från Iran har gjort 50 operationer för att efterlikna sin stora idol, skådespelarestjärnan Angelina Jolie, 52, och blev på köpet viral. Spekulationerna har därefter gått heta huruvida bilderna är manipulerade, eller om Sahar Tabar genom listigt sminkande fått till de uppseendeväckande bilderna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu är det dags för nästa del av ”Brangelina” – Brad Pitt, 53,  – att via operationsknivarna försöka få sitt utseende efterliknat. Det är tvillingparet Matt och Mike Schlepp som lagt stora summor på att efterlikna Brad Pitt. Tvillingparet från Arizona, USA, deltog när de var 21 i MTV:s realityprogram ”I want a famous face”. De la, enligt tidningen Daily Mail, drygt 170 000 kronor på att efterlikna sin utseendemässiga förebild.

Mike fixade näsan, hakan, kinderna, medan Matt gjorde näsan och kinderna. De båda gjorde även tänderna – inte mindre än 41 skinande porslinsvita monterades in.

Annons

Om de tyckte att operationerna, såhär i efterhand, var värt det? Jovisst.

– Jag skulle göra om det igen. Det har absolut hjälpt mig att få mer tjejer. Jag får blickar och hör viskningar när jag går förbi tjejer, säger Matt till Daily Mail. Tvillingbrorsan Mike är också nöjd med den utseendemässiga transformationen.

– Jag visste inte att jag kunde vara så lycklig som jag är nu, säger han och tillägger att han är nöjd med resultatet av operationerna, då han inte vill gå runt och känna sig dålig över hur han ser ut.

SE OCKSÅ: 19-åringen som gjort 50 operationer för att efterlikna Angelina Jolie

Foto: IBL, Youtube, MTV

Annons