Angelina Jolies vägran – efter Brad Pitts erbjudande

Det går trögt för Brad Pitt och Angelina Jolies skilsmässa. En av anledningarna till detta verkar vara att Angelina drar ut på processen, något som Brad inte verkar helt nöjd med.

Det har varit relativt tyst om Angelina Jolie, 42, och Brad Pitts, 53, skilsmässoprocess den senaste tiden. Ännu är skilsmässan inte officiell , och för en månad sedan ryktades det om att Angelina gått vidare med en ny man. Då verkade det så pass seriöst att hon till och med planerade bröllop, enligt uppgifter till tidningen In Touch.

Men nu säger ryktena något helt annat. Enligt sajten Hollywoodlife  vill Angelina Jolie ha tillbaka Brad Pitt då hon fortfarande är kär, och därför gör hon nu allt för att dra ut på skilsmässoprocessen. Men Brad däremot, vill bara att skilsmässan ska gå igenom, och har därför försökt med att erbjuda stora summor pengar till exfrun, för att få som han vill. Men Jolie vill inte ha pengar – och har tackat nej till närmare 836 miljoner kronor.

– Brad är extremt frustrerad över Angie eftersom hon fortsätter att förhala samtalen om en förlikning, säger en källa till Life & Style Magazine, enligt Hollywood Life, och fortsätter:

LÄS OCKSÅ: Efter skilsmässan från Jennifer Aniston – Brad Pitt erkänner stora missen

– Det här är egentligen inget de borde bråka om eftersom de har ett vattentätt äktenskapsförord. Brad har börjat kasta enorma summor åt Angies håll i förhoppningen att hon ska skriva på skilsmässan men hon har avvisat varje erbjudande inklusive det senaste på 836 miljoner kronor.

Olika källor har tidigare menat att Brad Pitt aldrig var lycklig i äktenskapet med Angelina Jolie, och nu säger Hollywoodlifes källa att han är rädd att inte komma överens med Angelina framöver, närmast vad gäller huruvida de ska tillbringa tid med barnen över jul.

– Han saknar sina barn och just nu är han rädd att hon kommer ta med dem utomlands över julen, säger uppgiftslämnaren.

Brad Pitt och Angelina Jolie har sex barn tillsammans. Paret var tillsammans i 12 år och var gifta i två år.

LÄS OCKSÅ: Uppgifter: Då kan Brad Pitt och Angelina Jolie återförenas

Foto: IBL

SENASTE NYTT!