TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Efter skönhetsoperationerna – därför tvingades Kissie till nytt ingrepp

08 dec, 2017 
Lina Arvidsson
Alexandra ”Kissie” Nilsson har tidigare opererat näsan. Nu har hon gjort det igen – anledningen är att bloggerskan börjat få svårt att andas genom näsan.
Annons

Bloggaren Alexandra “Kissie” Nilsson, 26, har varit öppen med att hon har gjort flera skönhetsoperationer.

Nu berättar Kissie att hennes ingrepp har gjort det svårt för henne att andas genom näsan. Hon har även märkt att näsan börjat förändras.

”Under ca ett år, kanske längre, har jag märkt att jag har svårt att användas genom näsan samt att vänstra sidan började lixom “sjunka ner” så jag kände att det var dags att fixa”, skriver Kissie på sin blogg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hon berättar att hon hittade en klinik som flera andra bloggare rekommenderat, och att operationen nu är genomförd.

”Vi har flyttat brosk för att “lyfta upp” västra sidan och förhoppningsvis kommer näsan både bli mer rak och jag kan andas utan problem!”, skriver Kissie.

På grund av att hon gjort operationen måste hon nu ha en skena på näsan för att skydda den. Skenan får hon inte ta av förrän i nästa vecka. Därför väljer Kissie nu att stanna hemma från Idol-finalen som hon sett fram emot att gå på.

”Jag kan ju såklart gå med skenan men den är väldigt synlig och det kommer så lite knäppt ut tillsammans med min glittriga klänning som jag hade planerat att ha på mig haha! Så jag får stanna inne ikväll och låta det läka i lugn och ro”, skriver hon.

Foto: IBL

Annons