Kissies känslosamma video om övergreppet: "Vill spy när jag tänker på det"

Efter kampanjen #MeToo har tusentals kvinnor berättat om hur de blivit utsatta för sexuella övergrepp. Nu delar bloggaren Alexandra ”Kissie” med sig av sin historia.

Bloggerskan och sociala medier-profilen Alexandra “Kissie” Nilsson, 26, uppger i en video att hon har blivit utsatt för ett sexuellt övergrepp.

Det är i svallvågorna av kampanjen #MeToo, där tusentals kvinnor valt att berätta om övergrepp de utsatts för, som även Alexandra delar med sig av sin historia. I ett klipp på youtube berättar hon vad som hände.

– När jag tänker på det här och de små minnena som finns kvar så vill jag spy, säger hon i videon.

Det var för många år sedan, när en mycket ung Alexandra skulle delta i en inspelning, som övergreppet ska ha skett. Bloggaren berättar att hon och de andra medverkande erbjöds att stanna kvar på inspelningsplatsen för att festa och dricka alkohol. Det var här en man i en ansvarsposition ska ha tvingat sig på henne, medan festen fortfarande pågick

– Han kallade mig för vidriga ord. Att jag var en slampa. Han tvingade mig att utföra oralsex på honom, berättar en skakad Alexandra i youtube-videon.

Enligt Alexandra ska hon ha blivit drogad under kvällen, innan övergreppet skedde.

– Jag har druckit direkt ut flaskan och plötsligt så blir jag inte mig själv. Plötsligt händer det saker som jag inte har någon kontroll över. Jag har svaga minnen av vad som hände den kvällen, förklarar hon.

LÄS OCKSÅ: Kissie svårt sjuk – bryter tystnaden efter läkarens besked

När Alexandra pratar om kvällen i videon kan hon inte hålla tillbaka tårarna.

–Den här historien har jag velat förtränga. Den kvällen tvingades jag, när jag var drogad, att utföra en sexuell handling på en man som jag inte kände och inte ville ge en sexuell handling till, säger hon i videon.

Vem mannen är vet hon inte än idag. Alexandra minns bara delar av kvällen och inte riktigt hur han såg ut.

– Det jobbigaste av det här är att jag säkert gått förbi honom eller hälsat på honom. Det är så förnedrande så det finns inte. Det är bara hemskt. Det här händer kvinnor varje dag.

Det var tack vare #MeToo-kampanjen som hon fick styrkan att våga berätta.

”Detta är väldigt jobbigt att dela med mig av, men eftersom andra kvinnor har så modigt vågat öppna upp sig med sina historier vill jag också göra det”, skriver hon i blogginlägget där videon publicerats.

I kommentarsfältet hyllas hon av sina läsare.

”Starkt att berätta!”, skriver en läsare och en annan fyller i:

“Du gör verkligen skillnad! Vi är så många tjejer som känner igen oss, det är väldigt starkt av dig att våga dela en så känslosam video. Tack!”.

LÄS OCKSÅ: Kissie avslöjar sanningen om Instagram-bilderna: De är fejk

LÄS OCKSÅ: Efter Kissies ärliga ord om aborten – nu hyllas hon av kärleken

 

SENASTE NYTT!