hänt exklusivt

Valentino Demina om kärlekslivet – efter ryktena med Robinson-Julie

Valentino Demina och Julie Joanzon.

Det ryktades om romans mellan Julie Joanzon och Valentino Demina i Robinson 2022.
Nu berättar Valentino för Hänt om hur kärlekslivet ser ut idag – efter programmet.
Valentino Deminas avslöjande om kärlekslivet efter Robinson
0:22

Efter reklamen: Valentino Deminas avslöjande om kärlekslivet efter Robinson

(0:22)

Slå på ljud

Robinson är i full gång med höstens säsong och det har varit en händelserik säsong hittills där en hel del har kretsat kring deltagarna Julie Joanzon, 20, och Valentino Demina, 31. Tittarna har fått se Julie och Valentino komma varandra riktigt nära på ön.

Robinson-Valentino om relationen till dotterns mamma

Valentino har den treåriga dottern Chloe tillsammans med sitt ex Johanna och när Hänt träffar Valentino berättar han om hur relationen ser ut till dotterns mamma och varför de valde att göra slut.

– Nej men vi har jättefin relation, jag och Chloes mamma. Vi separerade när hon var liten, det var också för Choles bästa och det är helt okej idag, säger han till Hänt.

Att han skulle vara med i Robinson verkar inte ha förvånat Valentinos ex.

– Hon tyckte det var riktigt kul för hon vet hur jag är, jag är en friluftsöverlevare och tycker om att hamna i såna här konstellationer.

Så ser Robinson-Valentinos kärleksliv ut idagP

I Robinson hintar lagkamraten Andreas Haraldsson, 29, om att det skulle vara en romans på gång mellan Julie och Valentino.

– Laget har något slags kärlekspar om ni inte har märkt det. Valentino och Julle, de myser med varandra konstant. Jag har faktiskt inte koll på deras status hemma men här myses det rejält. Jag gläds åt dem för jag vet hur det känns själv, jag blir fnittrig för deras skull, säger Andreas i programmet.

Och när Valentino åker ut ur programmet efter att ha kommit sist i en immunitetstävling så säger Julie att det är okej att rösta på henne i örådet, i hopp om att få komma till Gränslandet tillsammans med Valentino. Dessvärre visar sig Valentino inte befinna sig i Gränslandet vilket får Julie att hoppa av programmet helt.

I en intervju med Hänt får Valentino frågan gällande om det var någon romans på ön.

– I det läget som man är i så är det sista man tänker på är romans, du vill ha lite mat. Du vill Foodora, det är det du tänker på, berättar Valentino och skrattar innan han fortsätter:

– Alla var fina med varandra, vi var ju ett lag. Man bor ihop och man lever ihop, men det är ingen romans. Jag skulle säga att det var teamkärlek, laganda skulle jag kalla det.

Idag är Valentino singel, men säger även att han inte aktivt letar efter kärleken.

– Det är klart att man inte är stängd, men det är inte så att jag går runt och letar. Jag söker i alla människor och alla jag har runt omkring mig att man har ett stort hjärta och är snäll, säger han till Hänt.

Foto: Lina Gustafsson, TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN