hänt exklusivt

Nu avslöjas hemliga samtalen med Julie innan avhoppet i Robinson

Julie Jonazon

Robinson-Julie Joanzon röstar ut sig själv och hoppar sedan av programmet när hon inser att Valentino Demina inte befinner sig i Gränslandet.
Nu avslöjas hemliga samtalen som varnade Julie för att inte bege sig till Gränslandet.
– Hon ville chansa på att han var där, säger Andreas till Hänt.
Robinson-Pelle om sista tiden med svärfar: “Hade några stunder”
0:50

Efter reklamen: Robinson-Pelle om sista tiden med svärfar: “Hade några stunder”

(0:50)

Slå på ljud

Julie Joanzon, 20, och Valentino Demina, 31, syntes komma varandra nära under Robinson 2022. Men under söndagens immunitetstävling gör Valentino en tabbe som gör att han tvingas lämna tävlingen.

Några timmar senare är det dags för öråd varpå Julie röstas ut, något som visar sig vara Julies egna beslut.

– Jag röstade ut mig själv, säger Julie i Gränslandet.

Julie lämnar Gränslandet efter insikten om att Valentino inte är där

När Julie kommer in i Gränslandet frågar hon direkt vart Valentino är men det visar sig att Valentino valde att aldrig åka till sido-programmet.

– Jag hade hoppats att han var här. Vi hade diskuterat att om någon åker ut så möts vi ihop, det var bestämt. så det är en besvikelse naturligtvis. Det är jättekul att se er andra men det var jag och Valle som var liksom. Jag tyckte om honom jättemycket faktiskt, berättar Julie i programmet.

Några timmar senare tillkallas läkarteamet då Julie inte känner sig helt hundra och det bestäms då att hon därför ska lämna ön.

– När läkaren säger att jag ska följa med och lämna känns det som en lättnad faktiskt. Jag kände att jag vill verkligen inte vara kvar på Gränslandet och då ska inte jag vara här.

Robinson-profilen avslöjar hemliga samtalen som tittarna inte får se

Så vad tänker egentligen de andra deltagarna om att Julie valde att ge upp sin medverkan. När Hänt når Andreas Haraldsson, 29, berättar han om besvikelsen.

– Det är jättesegt för Julie och jag var bra kompisar. Hon är en otroligt stark tjej, envis och hon imponerade på mig vid varje tävling. Hon hade kunnat gå långt verkligen för hon hade varit omtyckt och hon presterade i tävlingarna. Så det är riktigt synd att hon tog det här valet. Men alla har vi varit 20 så vi vet, hur det är med känslor åt höger och vänster, säger han.

Vad handlade det om, handlade det om Valentino då tänker du?

– Alla har det jobbigt men det blev väl extra jobbigt för Julie då ja. De stod varandra nära och det erkänner hon ju i avsnittet på Gränslandet.

Vad tittarna däremot inte får se är att deltagarna i lag nord försökte förklara för Julie vad som skulle ske.

– Vi visste väl lite det här, vi anade det vi som var kvar. Britten berättade att Valle hade sagt att han vägrade åka till något jävla Gränsland. De hade pratat om det redan tidigare så vi anade att Valle inte ens var på Gränslandet och då undrade vi hur Julie skulle ta det.

Ni varnade inte henne innan?

– Jo, vi varnade men hon ville chansa på det iallafall. Hon ville chansa på att han var där. Vi önskade och hoppades allihopa att hon skulle kämpa sig tillbaka.

När ni förstod att hon ville efter Valle, var det befogat från hans håll också att han hade velat det? Hur var stämningen där emellan?

– Inga kommentater.

Robinson-Bellas besvikelse efter Julies avhopp: ”Va fan”

Isabella Resmark, 26, är en av deltagarna som befinner sig på Gränslandet när Julie gör entré. I programmet förklarar Bella som hon även kallas, att Julies blick ändrades markant när hon förstod att Valentino inte fanns på plats.

– Jag har flera spekulationer men vad jag förstod där och då är att de verkar ha kommit varandra väldigt nära. Men jag kunde inte sätta in det i ett sammanhang när jag var där. Okej men vad gör det om han är här eller inte? Skitsamma, du kan fortfarande vinna en halv miljon. Sporra dig själv nu, smacka till dig med en piska och kör på, säger Isabella till Hänt.

Att Julie först väljer att rösta ut sig själv och därefter hoppar av programmet är något som upprör Bella.

– Jag tycker det är skittråkigt. Här börjar vi i Gränslandet, och så har man varit där så länge, man fortsätter kämpa och så är det folk som vill hoppa av frivilligt. Ens reaktion när man är där är ju bara ”va fan”.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN