RobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinson
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Therese stoppar Robinson-produktionen helt – händelsen bakom kulisserna

02 nov, 2023 
Linn Seipel
therese tang och petra malm i robinson 2023
Therese Tang valde under onsdagens avsnitt av Robinson att lämna tävlingen.
Nu öppnar hon upp om en händelse som vi inte fick se på tv – som tillfälligt stoppade hela produktionen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

30 sekunder under press med Emilio Mio VegaBrand logo
30 sekunder under press med Emilio Mio Vega

Det var under onsdagens avsnitt av Robinson som det blev officiellt att Therese Tang, 41, lämnar tävlingen. Detta efter en tids konflikt tillsammans med andra deltagare. I en intervju med Hänt talar hon ut om händelserna bakom kulisserna som ledde upp till beslutet.

– Om man tittar på Robinson från början så ser man ju att de är emot mig från dag ett. Och den här mobbningen trappas upp successivt under hela denna resa på lag Nord. Jag och Franz är ganska så utstötta från det övriga laget, säger Therese och fortsätter:

– Det gick så långt att produktionen fick ta de åt sidan och säga att "hörru ni, det kan vara kontraktsbrott att bete sig på de här visen”. En gång vet jag att de pratade med dem, det kan vara två gånger till och med jag är inte helt hundra, men en gång vet jag, säger Therese.

Annons

Robinson-Thereses färd till sjukhuset – detta fick inte tittarna se

Men konflikten var inte det enda gången som produktionen tvingades steppa in. Therese berättar i samma intervju om en incident som slutade med en färd till sjukhuset och ett komplett stopp i produktionen.

– Man hör mig prata om min njursten i programmet. Men det man inte vet är att hela tävlingen, hela Robinson, fick skjutas upp ett dygn för att jag fick ett njurstensanfall. Så de fick köra mig till sjukhuset.

Efter incidenten hade Therese fått särskilda riktlinjer från läkaren, något hon menar på att hennes lagkamrater inte ville ta hänsyn till.

– Där och då står jag och berättar för dem att ”jag har ett viss saltintag jag får ha, skulle vi snälla kunna tänka oss att salta maten själva var för sig så att jag har koll på hur mycket jag äter?”. Redan här ser man att de ska hitta saker att störa sig på, i stället för att bara ”självklart det här löser vi”.

Hänt har sökt Els-Marie, Ken, Karolina och TV4 utan svar.

FOTO: TV4

Annons