LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Robinson-Robbans bröllopslycka – stora tabben vid altaret

06 apr, 2024 
Linn Seipel
robinson robban gift sig simone
Hurra för Robinson-Robban som äntligen gift sig med sin kärlek Simone Brandstedt, efter att ha friat hela tre gånger!
Dessvärre gick inte allt som önskat...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Edward Bloms hårda känga till Robinson: ”Dagisbarn”Brand logo
Edward Bloms hårda känga till Robinson: ”Dagisbarn”

Robert Andersson, 50, blev hela Sveriges Robinson-Robban i samband med sin medverkan i Expedition Robinsons år 1999. Efter debuten var han med i programmet hela tre gånger till, vilket gör honom till den deltagare som varit med flest gånger. I en tidigare intervju med Hänt har han berättat att han bidar sin tid innan han söker in igen.

– Jag lovar, jag kommer söka till Robinson igen en dag. Kanske på 25-årsjubileumet, men jag känner att det inte är någon brådska där, har Robban sagt till Hänt.

Han har nämligen aldrig vunnit tävlingen, sina goda odds till trots, vilket gör honom frustrerad.

– Jag är både arg och bitter för det.

Robinson-Robban har äntligen gift sig – friat tre gånger

Men Robinson-deltagaren med stort R har annat att fira – nämligen kärleken! Efter mycket om och men har nu äntligen gift sig med sin 17 år yngre kärlek Simone Brandstedt, 32. Han har friat till henne inte bara en – eller två – utan tre gånger!

Annons

– Den första gången kommer jag inte ihåg faktiskt för jag var i sömnen, men den andra gången kommer jag ihåg. Sedan gjorde jag det en tredje gång faktiskt, på våran honey-moon. Vi har ju redan varit på den, för vi tar ju ut allt i förskott, sade Robban till Hänt i vintras, skrattades.


Bröllopet ägde rum i Svenska kyrkan i San Augustin nyligen och när Hänt nu når Robban för att gratulera, sätter han ord på lyckan:

”Vi njuter av varandra och tillvaron här på Gran Canaria. Vi har det det löjligt kul och romantiskt. Simone garvade så mycket under vigseln så att snoret flög över prästen. Vi hade ett perfekt litet enkelt bröllop där vi fokuserade på varandra. Fantastiskt najs. Jag känner mig varm i hela kroppen av kärlek”, skriver han i ett meddelande.

Annons

Robinson-Robban råkade säga fel namn på bröllopet

I en intervju med Expressen berättar realityprofilen också att de var i Spanien för att fira att han nyss fyllt 50 och passade på att fånga ”två flugor i en smäll”. Men allt gick inte som önskat – Robban råkade både säga fel namn och spräcka bröllopskostymen.

– Jag råkade säga fel namn. Jag tog Simone sist, mellannamnen först. Det är för mycket att tänka på, säger han till tidningen.

Motgångarna till trots så blev bröllopsnatten lyckad och festande höll på sent in på småtimmarna.

– Jag har legat bakis halva dagen, skrattade Robban, i samma intervju.

Grattis säger vi till det lyckliga tu! Återstår och se när det vankas barn för de nygifta, så sent som i vintras berättade Robban för Hänt att han har ett bindande kontrakt med Simone om att det måste bli minst ett barn...!

FOTO: TT/Instagram

Annons