ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Robinson-Robban om att skaffa barn med Simone: ”Skrivit ett kontrakt”

15 dec, 2023 
ROBINSON-ROBBAN
Robinson-Robban är förlovad med Simone och nu står det klart att de kommer skaffa barn ihop.
Faktum är att det inte finns någon återvändo nu.
– Jag har fan skrivit på ett kontrakt där, förklarar han för Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Robinson-Pelle i tårar – reagerar på finaldramatBrand logo
Robinson-Pelle i tårar – reagerar på finaldramat

Robert Andersson, 49, är nog mer känd som "Robinson-Robban" eftersom han varit med i Robinson flest gånger av alla i svensk historia. Däremot har han aldrig lyckats vinna tävlingen och frustrationen är hög.

– Jag är både arg och bitter för det, säger Robban till Hänt.

Senast Robban var med i Robinson var år 2012 och det var mycket reality kring honom då. Idag lever han dock ett lite annat liv även om drömmen att, en vacker dag, få kamma hem Robinson-stayetten lever kvar i allra högsta grad.

– Jag lovar, jag kommer söka till Robinson igen en dag. Kanske på 25-årsjubileumet, men jag känner att det inte är någon brådska där.

Robinson-Robban om förlovningen med Simone

Idag jobbar Robban som spårvagnschaufför samt med lägenheter och aktier. Sedan ungefär tre år tillbaka är han förlovad med Simone Brandstedt, 32, och han har friat ungefär tre gånger. En gång gjorde han det i sömnen, en gång på fyllan och en gång på Mallorca. Egentligen var planen att fria på Sicilien, men då ställde flygbolaget in deras flyg.

Annons

– Den första gången kommer jag inte ihåg faktiskt för jag var i sömnen, men den andra gången kommer jag ihåg. Sedan gjorde jag det en tredje gång faktiskt, på våran honey-moon. Vi har ju redan varit på den, för vi tar ju ut allt i förskott, säger Robban och skrattar.

Bröllopsresan är redan gjord men planerna om bröllop är självklart något som kvarstår. När det blir är dock fortfarande lite oklart.

Robinson-Robban om gravidkontraktet

Men något som är säkert är att Robban och Simone kommer vilja skaffa barn ihop. Det finns det till och med kontrakt på.

– Jo tack... Jag har fan skrivit på ett kontrakt där.

Vadå för kontrakt?

– Ett muntligt kontrakt där jag lovar att vi ska skaffa ett barn, ja. Så vi kör på det, men tiden för det vet jag inte, säger Robban och fortsätter:

Annons

– Men alltså jag är ju 17 år äldre än Simone och jag har två barn. Och för Simone som vill bli förälder någon gång i livet är det ju en stor saknad att inte ha barn även om hon kanske inte vill ha det just idag.

Robban fortsätter:

– Jag känner som man, som den gamla klassiska klyschan att "du kan inte förvägra dig kärlek, ett barn".

Vad menas med det?

– Ja att jag inte skulle ställa upp på att köra en gång till.

Gör du det bara för hennes skull? Eller tycker du också att det ska bli kul?

– Jag kan skaffa tio ungar till! Men av praktiska och ekonomiska skäl kommer jag inte göra det, säger Robban och skrattar.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons