Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Robinson-profilernas konflikt – som tittarna inte får se i TV4: ”Började bråka på flygplatsen”

10 apr, 2018 
Anders Öfvergård programleder Robinson på TV4
Robinson-deltagaren Victoria Heaps avslöjar för Hänt att det uppstod bråk mellan deltagarna redan på flygplatsen, innan kamerorna var på och inspelningarna hade börjat.
Annons

Årets säsong av Robinson är i full gång på TV4 och hittills har vi redan hunnit se bråk, skratt och tårar bland deltagarna. Att leva med en knapp tillgång till mat i ett ovant klimat, utomhus, utan några personliga prylar eller hjälpfulla redskap är påfrestande för samtliga. Men nu avslöjar Victoria Heaps, 45, att deltagarna fick en extra tuff start – som tittarna inte får se.

Nog har vi sett att bråken tog fart redan i första programmet av årets säsong, men enligt Victoria Heaps började bråken tidigare än så. Innan kamerorna var på rök deltagarna ihop med varandra, och innan de ens kommit fram till Fiji. Under resan dit ska det ha blivit tjafs.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi började ju bråka på flygplatsen ner, berättar Victoria Heaps för Hänt.

Men det var inte bara på flygplatsen som det skapades osämja mellan deltagarna.

– Även på hotellet när vi kommit ner rök deltagare ihop med varandra, fortsätter hon.

Annons

Att bråk utbröt redan på flygplatsen är däremot ingenting som produktionen visste något om.

– Detta är inget vi känner till, säger Johanna Lindroth, pressansvarig för TV4.

I programmet har tittarna kunnat se att Victoria Heaps var en av dem som fick en extra tuff start då hon efter konflikter med andra deltagare valde att bygga ett eget läger en bit i från platsen som hennes lagkamrater höll till på.

Här är alla deltagare i Robinson 2018:

Foto: TV4

Annons