Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ilskan efter deltagarens miss i kvällens Robinson: ”Fy fan”

05 apr, 2018 
I kvällens Robinson blir det mycket missnöje i ett av lagen efter en förlust. Skulden läggs på en specifik deltagare.
Annons

I kvällens avsnitt av Robinson på TV4 står ännu ett öråd och en utslagning på spel. Lag Nord och lag Syd ställs återigen inför en tävling, men förutom ett öråd står även en ”kidnappning” på spel. Det laget som förlorar tävlingen kommer alltså också att förlora en av sina lagkamrater till det andra laget.

Men kort in i tävlingen drabbas lag Syd av ett bakslag. Jim Bengtsson får panik när det är hans tur att dyka under vattnet för att hämta en grej som ingår bland tävlingsgrenarna. Det tar tid och därför hamnar laget rejält efter det andra laget i tävlingen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag får panikkänsla, en riktigt otäck känsla, säger Jim om händelsen.

Men trots Jims panikkänsla blir hans lagkamrater stressade och upprörda.

– Det som är mest frustrerande med att se Jim ligga där i vattnet är att han pratar så mycket om att han sviker laget men han gör inga försök, säger Carolin Helt.

Annons

– När jag ser Jim kämpa där i vattnet tänker jag bara att fy fan vad det här suger, Désirée Steno.

Jim får efter den jobbiga händelsen skuldkänslor för att han anser sig ha sabbat för laget.

– Jag började nästan gråta, jag kände att jag svek laget, oerhört mycket. Det här var nog den tyngsta förlusten i mitt liv, säger Jim när tävlingen är avslutad.

Hans lagkamrater anser även de att det är Jims fel att laget förlorade tävlingen. Och trots hans skuldkänslor har de inga problem med att fortsätta lämpa över skulden på honom.

– Jag är helt jävla sjukt irriterad, på Jim helt ärligt. Förlåt, men jag är jätteirriterad på dig. Jag kan inte rå för det, säger Désirée.

Jim hävdar att hennes irritation kommer att gå över, men Desiree hävdar i sin tur att hon inte tror att hennes irritation kommer att gå över. Men hon är inte den enda som visar sin ilska tydligt.

Senare under kvällen utbryter ett större bråk mellan deltagarna, som främst grundar sig i att Jim tycker att de andra deltagarna har bettet sig fel gentemot honom och mot laget. Att de inte alls har bettet sig som ett lag ska göra vid en förlust, eftersom att de visade sin irritation på honom framför motståndarlaget.

Här är alla deltagare i Robinson 2018:

Foto: TV4

Annons