TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter konflikten i Robinson – Anders Öfvergård kräver ett svar : "Men förstår du inte?"

29 mar, 2018 
AvLotta Gray
Nu har till och med programledaren Anders Öfvergård tröttnat på tjafset mellan Nick Söderblom och Victoria Heaps och ryter till.
Annons

I kvällens Robinson: Fiji på TV4 slår det fortfarande arga gnistor mellan  Nick Söderblom, 51, och Victoria Heaps, 45.  Han har stört sig på att hon pratar engelska, medan hon har tagit sitt pick och pack och lämnat deltagarna i sin grupp och surar för sig själv på ön efter att Nick bett henne sluta prata engelska.

Men vid kvällens öråd har till och med programledaren Anders Öfvergård , 50,tröttnat på de två surkartarna. Så pass att han konfronterar dem båda:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ni har ju fått i uppgift att utse den minst värdiga att vinna, vem har ni utsett? frågar han Nick:

– Den minst värdiga måste vara, beroende på beteende, vara Victoria, hon gräver en grop åt sig själv, hon får skylla sig själv,säger han.

Victoria håller med och säger att det är fullkomligt väntat.

– Men kan du förstå att Victoria känner att det är väntat? frågar Anders.

–  Nej, det kan jag inte förstå och vi vill ha med henne men det går ju inte, hon får släppa egot och komma tillbaka. Det handlar bara om henne, jag har inte gjort något.

Och Anders kräver ett svar av Victoria:

– Men förstår inte du att det är ett lag som också behöver dig för att vinna? fortsätter han

Foto: IBL

Annons