Tårarna efter storbråket i Robinson: "Helt för jävligt"

I söndagens avsnitt av Robinson utbryter ett storbråk som får en deltagare att lämna lagets läger. Victoria Heaps och Nick Söderbloms konflikt påverkar flera i lag Syd.

I söndagens avsnitt av Robinson bryter storbråk ut. Nick Söderblom, 51, retar sig på att Victoria Heaps, 45, pratar engelska.

– Varför måste du prata engelska? Vi pratar svenska här, säger Nick Söderblom.

– Jag pratar engelska för det är mitt modersmål, jag lärde mig prata engelska först. Han har själv bott i USA i hur många år som helst. Varför stör det honom att jag pratar engelska? Det är inte direkt som om snubben inte förstår. Kliv av din jävla höga häst. As! säger Victoria Heaps i avsnittet.

Annons:
Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut!

Senare sitter Victoria Heaps och pratar med lagkamraten Désirée Steno, 20. I tårar meddelar Victoria att hon inte vill umgås mer med laget och säger att hon kommer att lämna lägret för att sova på stranden istället.

Även Désirée Steno tycker att Nick Söderblom betett sig illa mot Victoria Heaps.

– Jag tror han tycker det är störigt för att hon är en kvinna som vet vad hon vill. Hon pratar och det tycker jag man ska göra om man har något att säga. Och det stör han sig på av någon anledning, säger Désirée Steno.

När Victoria Heaps tar sina saker och flyttar till en annan del av ön springer Désirée och Pascal Mazza Ramsby, 25, ikapp henne för att övertala henne om att inte flytta – utan framgång. Det gör att Désirée bryter ihop i tårar.

– När jag springer ikapp henne så blir jag helt förstörd. Jag tycker liksom inte att någon ska behöva känna så. Jag tycker bara att det är för jävligt. Helt för jävligt. Jag vill inte bli behandlad på det här sättet och då ska ingen annan behöva göra det. Jag förstår inte varför ingen annan gör någonting. Jag blir bara så frustrerad, säger en gråtande Désirée Steno.

Hetast på Hänt TV: SMAIL berättar: “Jag och EMMA har GJORT SLUT”

Väl tillbaka vid lägret försöker Pascal prata med Nick Söderblom om situationen och vill att han ska vara den större personen och vara tyst om vissa saker. Men det går inte Nick med på.

– Hon började gnälla om att jag sa till henne att sluta prata engelska. Bara var tyst, jag orkar inte hålla på med sån barnlek. Är hon en bebis ska hon stanna hemma, säger Nick Söderblom.

Senare fortsätter han:

– Hon beter sig som en liten bebis. Hon förväntar sig att jag ska gå bort och trösta henne, men det tänker jag inte göra. Hon får växa upp om hon ska klara sig här. Det är bara sex – sju dagar in i spelet och det kommer bli mycket värre efter tre – fyra veckor. Så klarar hon det inte nu är det bara att packa och åka hem.

Här är alla deltagare i årets Robinson

Hela gänget i Robinson 2018.

Daniel Westlund.

Carolin Helt.

Henrik Norgren.

Ida Lindström.

Henric Månsson.

Désirée Steno.

Robert Follin.

Nicoline Artursson.

Marie Rydne.

Nick Söderblom.

Pascal Mazza Ramsby.

Victoria Heaps.

Lina Ohlsson.

Johan Andersson.

Jim Bengtsson.

Lillemor Åström.

Programledaren Anders Öfvergård.

FOTO: TV4

Senaste nytt