Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Paniken under skräcktävlingen i Robinson – som inte visas i TV4: "Psykologiskt fel"

08 apr, 2018 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
I söndagens avsnitt av Robinson grävs deltagarna ner i sand så bara huvudet sticker upp. Det får en av deltagarna att drabbas av panik. "Det var ren och skär skräck", säger Victoria Heaps.
Annons

I söndagens avsnitt av Robinson ska deltagarna i lag Syd tävla mot varandra i en individuell tävling.

Inför tävlingen grävs deltagarna ner i sanden i sittande ställning. Därifrån ska de gräva sig upp och vara först med att vidröra en stolpe för att ta hem vinsten.

Victoria Heaps, 45, reagerar starkt när hon får höra vad tävlingen går ut på.

– När jag får veta vad tävlingen handlar om så är det så att jag av någon underlig anledning får ren och skär panik, säger Victoria Heaps i avsnittet.

Innan tävlingen börjar kan man se hur Victoria andas häftigt i ett försök att hålla sig lugn. För Hänt berättar Victoria vad det var som hände.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag trodde ju inte att jag var rädd för någonting, kan jag säga. Men det där tyckte jag uppenbarligen inte om. Att täckas upp till halsen i sand var inte det som jag hade önskat. Det är tryck och det är en tyngd, man kan inte andas. Det känns som att man kommer dö. Det är psykologiskt fel att bli nergrävd, helt enkelt, säger Victoria Heaps till Hänt.

Annons

För att kunna genomföra tävlingen fick Victoria hjälp av produktionen att lugna sig.

– Han var väldigt psykologisk, han som grävde ner mig. Han pratade med mig hela vägen, säger Victoria Heaps.

Hon berättar att hennes lagkamrater fick bli nergrävda före henne för att hon själv var så uppjagad.

– De andra blev nergrävda ordentligt långt innan mig. Han väntade med sanden runt min hals och över bröstkorgen till precis innan. Det var han också tvungen att göra eftersom jag hyperventilerande så att det syntes skåror i sanden framför mig, säger Victoria.

När tävlingen väl satte igång hade hon fullt fokus på att ta sig från gropen.

– När man väl sitter där och de hade pratat ner mig från den höga hysterin, vilket de faktiskt lyckades med, då ville jag bara därifrån. Då var det ju bara att börja jobba. Det var ren och skär skräck som det handlar om, säger Victoria Heaps.

Här är alla deltagarna i Robinson 2018

FOTO: TV4

Annons