TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Sanningen om romansen i Robinson – som TV4 inte visar tittarna: "Känslorna började växa"

28 mar, 2018 
AvOla Brising
Det hettar till i ”Robinson: Fiji” ikväll. PT-n Pascal och Sveriges tidigare Miss World-representant Nicoline smiter iväg från de andra deltagarna för att ägna sig åt varandra
Annons

I kvällens ”Robinson: Fiji” på TV4 får tittarna se en romans spira mellan Pascal Mazza Ramsby, 25, från Malmö och Nicoline Artursson, 25, som numera bor i Stockholm.

– Vi har djupa diskussioner om livet… Vi lär känna varandra på ett djupare plan nu, berättar Pascal.

Tittarna får se hur paret går iväg på en romantisk promenad längs med stranden. De flirtar med varandra och är förtroliga.

– Jag tror att sedan dag ett har det varit kärlek där. Dom hade en liten romantisk promenad förbi mitt läger och sen så gömde de sig längst bort vid strandkanten, säger Victoria Heaps, 45, som har tagit avstånd från de andra i lag Syd och sitter för sig själv på stranden.

Framför kameran berättar sedan Nicoline om sina känslor:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag och Pascal trivs jättebra tillsammans. Vi har roliga konversationer, mycket gemensamt och kul att prata om.

Till vardags jobbar Pascal som personlig tränare och han har alltid varit intresserad av sport och träning. Som tonåring var han bland annat dubbel europeisk juniormästare i brasiliansk jujutsu.

Annons

Nicoline är uppvuxen i Halmstad, gillar också idrott och tävlade i gymnastik på hög nivå som barn. Hon har under gymnasietiden bott i Paris och varit modell åt Abercrombie & Fitch, blev även erbjuden att medverka i franska versionen av reality-såpan ”Bachelorette”, men tvingades tacka nej eftersom hon var tvungen att avsluta sista året på gymnasiet.

2011 representerade Nicoline Sverige i Miss World där hon kom på en hedrande åttondeplats. Idag är hon både modell och influenser och driver egna företaget SweDen Perfection AB. I kvällens program förklarar Nicoline:

– Jag tycker om Pascal. Det gör jag verkligen, men mer än så kan jag inte säga just nu. Vi får se.

Trots det är modellen väldigt hemlighetsfull av sig. När Hänt frågar om hennes relation med Pascal är allt hon säger:

– What happens in Fiji stays in Fiji right now.

Pascal är mer talför. Han berättar först om kvällens program:

– I det här avsnittet börjar mina känslor utvecklas för Nicoline… Känslorna började växa och vi började tycka om varandra som mer än ”bara vänner”.

Han vill däremot inte svara på vad som hände sen eller om de är ett par idag:

– Vad det utvecklades till senare i programmet och efter programmet vill jag inte kommentera i nuläget.

Foto: TV4

Annons