Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Let's dance-Jasmine Takács akut till sjukhus – ersatt av ny dansare

06 apr, 2018 
Under veckans dansträningar inför fredagens Let's dance skadade sig dansaren Jasmine Takács och tvingades därför ta sig akut till sjukhus. På grund av det har Gustaf Hammarsten fått en ersättare.
Annons

Skådespelaren Gustaf Hammarsten, 50, har gjort en minst sagt stark start som en av de medverkande i vårens Let’s dance på TV4. Hittills har han chockat de tre jurymedlemmarna med sina framförda danser och fått höga poäng tilldelade sig. Men inför kvällens sändning riskerar han och danspartnern Jasmine Takács att inte fortsätta i samma spår som tidigare.

Under en dansträning i onsdags skadade sig Jasmine Takács efter att hon och Gustaf Hammarsten övat på lett lyft, och hon fördes därför akut till sjukhus.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Min fot veks in och jag hörde ett knäpp. Jag kände mig svimfärdig och fick flimmer för ögonen, berättar hon nu på TV4:s hemsida.

Efter sjukhusbesöket visade det sig att foten inte var bruten, men enligt TV4 har hon fått en ligamentskada. Efter skadan har en annan dansare fått ersätta Jasmine Takács för att träna med Gustaf Hammarsten.

Men som det ser ut nu kommer Jasmine att framföra kvällens dans tillsammans med Gustaf Hammarsten i programmet, och inte ersättaren meddelar programmets pressansvariga Åsa Örtengren till Aftonbladet.

– Jag skulle bli jätteolycklig om jag inte kan dansa när jag gjort illa mig på ett lyft som är grejen den här veckan, säger Jasmine Takács.

Här är alla deltagare i Let’s dance 2018:

Foto: Ibl

Annons