LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Margaux Dietz avslöjar sanningen om sin medverkan – därför deltar hon i "Let's dance"

30 mar, 2018 
Margaux Dietz har över 100 000 följare på sin Youtube-kanal, men än finns det många som inte vet vem hon är. Nu är hon med i Let's dance och avslöjar nu att hennes plan med sitt deltagande är att bli mer folklig.
Annons

Youtube-stjärnan och influencern Margaux Dietz, 27, är en av de tävlande och danssugna i Let’s dance 2018. Kanske är hon för många okänd, men med sina snart 120 000 följare på sin Youtube-kanal bevisar hon tydligt att hon har en stor skara fans. Allra mest uppmärksammad blev hon i våras när hon filmade hela sin förlossning och gjorde ett Youtube-klipp av det. 867 000 personer har alltså sett henne föda barn – och nu ska ännu fler få se henne dansa.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det är ingen hemlighet att Youtube har en annan publik än de tablåsända tv-programmen har. Det finns en mening bakom det vi kallar ”Youtube-generationen”. Hennes sociala kanaler växer ständigt, och planen med sin medverkan i Let’s dance var inte att få dessa att sluta växa – tvärt om. Margaux tänker att hon nu kommer att nå ut till en större, och en helt annan, publik.

– Jag jobbar ju så mycket för mig själv med mina kanaler, och nu blir det verkligen att man får visa sig för hela Sverige och bli lite mer folklig, säger hon till Hänt.

Annons

Men det är inte bara det svenska folket som hon vill visa något för. Den större delen av hennes släkt bor i Holland, och nu ser hon också fram emot att få visa dem vad det egentligen är hon sysslar med här i Sverige.

– Mormor och morfar kommer även hit från Holland, så det blir ett släktkalas på läktaren. När släkten bor i ett annat land så fattar de inte riktigt vad det är man jobbar med, fortsätter hon.

Nog är hon kameravan med tanke på att hon tillbringar mycket tid på Youtube, men annat är det med livesändningar.

– Det läskiga är att jag nu inte har någon kontroll, annars kan jag alltid klippa som jag vill.

Till vardags lever Margaux sitt liv i Stockholm tillsammans med sambon Jacob Liebermann och sonen Arnold, som snart fyller 1.

Här är alla tävlande i let’s dance 2018:

HETAST PÅ HÄNT TV: Peg Parneviks viktiga mens-krav: ALLA borde lyssna

https://www.youtube.com/watch?v=YA7vIEaS6N8

Foto: IBL

Annons