Artikeln innehåller reklamlänkar

Viktor Frisks chockbesked – tvingas byta partner i "Let's dance": "Jättetråkigt"

Viktor Frisks danspartner Linn Hegdal stoppas av läkare. Nu tvingas TV4 kalla in en ersättare som får träna med artisten – och det är oklart om hans riktiga danspartner hinner tillfriskna till fredagens livesändning.

I fredags var det premiär för årets omgång av “Let’s dance” i TV4 och en av årets deltagare är Viktor Frisk, 23. I det första programmet dansade han och partner Linn Hegdal, 22, en quickstep och på fredag är det tänkt att de ska glida ut i en cha cha cha.

Men nu hotas parets medverkan i programmet. Under helgen drabbades Linn Hegdal av hög feber och på inrådan av läkare får hon inte dansa i veckan. TV4 har därför kallat in en ersättare som tränar med Viktor i veckan och hittills är det oklart om Linn kommer att kunna återvända i tid till direktsändningen på fredag.

– Linns hälsa går före allt i det här läget, och så länge hon inte blir sämre säger läkarna att hon kommer kunna dansa på fredag. Vi håller tummarna och hejar på vår starka Linn, säger Åsa Örtengren, pressansvarig för Let’s dance, till TV4 och fortsätter:

– Det är för tidigt att säga om huruvida Linn kommer kunna dansa på fredag. Vi hoppas på det bästa och får återkomma om vi behöver göra ändringar i fredagens uppställning.

Annons:
Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Viktor Frisk har också publicerat ett inlägg på sin egen Instagram, där han berättar att han kämpar på i träningslokalen utan sin danspartner och hoppas på att hon ska krya på sig i veckan.

“Jättetråkigt! I helgen så blev Linn sjuk. Så just nu är det väldigt oklart om hon kommer kunna dansa med mig på fredag. Jag hoppas såklart men jag kämpar på med veckans koreografi och tänker göra Linn stolt på fredag! Nu ger vi allt! Allt löser sig!”, skriver han.

Förutom Viktor Frisk tävlar också skådespelaren Britt Ekland, skidlegendaren Gunde Svan, skådespelaren Claes Malmberg, ”Idol”-profilen Nikki Amini, författaren Martina Haag, skådespelaren Gustaf Hammarsten, simmaren Therese Alshammar, artisten Jon Henrik Fjällgren samt de två Youtube-stjärnorna Margaux Dietz och Daniel Norberg.

“Let’s dance” sänds på TV4 på fredag 20.00.

Samir & Viktor

Samir & Viktor

Ida Warg och Viktor Frisk

Samir & Viktor

Samir Badran, Viktor Frisk

Samir & Viktor

Samir Badran, Viktor Frisk

LÄS OCKSÅ: Efter TV4:s besked om Let’s dance – Viktor Frisk tvingas ta en paus

LÄS OCKSÅ: Oväntade beskedet efter succén – Viktor Frisk stänger ner allt

Foto: IBL

SENASTE NYTT!