Efter TV4:s besked om Let's dance – Viktor Frisk tvingas ta en paus

Efter TV4:s besked om Let's dance – Viktor Frisk tvingas ta en paus

Viktor Frisk är klar för vårens ”Let's Dance”. Träningarna pågår för fullt för alla tävlande, men han själv måste ta en paus.

En av alla svenska kändisar som tävlar i TV4:s ”Let’s dance” i vår är Viktor Frisk, 23, som vi just nu ser i en annan kanal i ett annat tävlingsmoment än dans. Han och vännen Samir Badran, 27, har tagit sig hela vägen till final i Melodifestivalen med sitt bidrag ”Shuffla”, och eftersom att den äger rum nu på lördag krockar dessa förberedelser med förberedelserna inför ”Let’s dance”.

Medan de andra tävlande i ”Let’s dance” tränar för fullt och kämpar för att lära sig dansa tvingas Viktor pausa sitt dansande tills finalen är över.

– Nu kommer dansen att finnas i bakhuvudet, jag kommer att vara tvungen att lägga det åt sidan. Nu är det shuffla på riktigt som gäller tills finalen, säger Viktor till Hänt.

Men det blir inte många dagar vila för Viktor. Just nu ligger fokuset på sången, men redan dagen efter finalen är han i danssalen.

– Jag ska sova ut lite efter efterfesten, men så ska jag dit. Det är bara att börja köra direkt, fortsätter han.

Hans danspartner Linn Hegdal, känner sig okej med att Viktor väljer att lägga sitt fokus på Melodifestivalen.

– Ja, nu pausar vi, så att han får bli supernöjd med mello och sen kör vi dubbla pass. Så det känns hur bra som helst, säger Linn.

Har du koll på vilka de andra deltagarna i årets ”Let’s Dance” är? Kika i bildspelet nedan!

LÄS OCKSÅ: Viktor Frisk berättar om hemliga kärleken: Ingen vet

LÄS OCKSÅ: Viktor Frisks besked – lägger ner

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN