ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
Idol 2023 marknadsföring banner

Robinson-Peters okända bråk med produktionen – efter missen i tävlingen

18 apr, 2022 
PETER SZABO
Peter Szabo är lagkapten för Lag nord och vinsterna har trillat in gång på gång. Men i måndagens pristävling blev det inte så och det blev förlust. Nu berättar Peter för Hänt om bråket med produktionen.
– De skulle varit tydligare, säger Peter till Hänt.
Annons
Storbråk inför kommande öråd: ”Blir så jävla irriterad”
Storbråk inför kommande öråd: ”Blir så jävla irriterad”

Robinson 2022 är väldigt händelserikt och efter drygt tre veckor i Dominikanska republiken har det nu blivit allt mer spännande.

Den här säsongen av Robinson blev inte sig lik för fem öre. Det började med att i princip hela Lag syd fick corona och tvingades lämna tävlingen. Det gjorde att alla veteranerna från Gränslandet fick komma in i tävlingen och bilda ett eget lag, som fick namnet Lag öst.

I måndagens pristävling såg det länge ut som att Lag nord skulle kamma hem segern och få njuta av en delikat upplevelse. Men när Lag nord började fira sin vinst visade det sig vara ogiltigt och programledaren Anders Öfvergård fick rycka in.

– Nej! Det är inte samma höjd på dem! Peter, ser du de två klossarna, det är inte samma höjd på dem!, avbröt Anders mitt i Lag nords firande.

Annons

Lagkapten Peter om Lag nords förlust i Robinson

Lagkaptenen Peter Szabo fick då avbryta lagets firande och börja göra om, vilket ledde till att Lag öst istället han före och kammade hem tävlingen.

Nu berättar Peter om bråket som uppkom med produktionen efter händelsen.

– Så som de beskrev för oss så förklarade de att om de här ringarna inte är rätt så kommer den här pålen inte gå igenom. Vi trodde att det skulle vara en större skillnad på de här ringarna. Så vi såg att de var i princip i linje med varandra och då gick pålen igenom hur lätt som helst, säger Peter till Hänt och fortsätter:

– Då blev vi ju snuvade på den här vinsten.

Tog du upp det med produktionen?

– Jag kan säga att jag bråkade en del med produktionen ja. Jag är väldigt tävlingsinriktad som man kanske ser på den här tävlingen. Jag bad alltid om ursäkt efter vi började tävla och innan vi började tävla, för jag vet hur jag är.

Robinson-Peters kritik: "Skulle varit tydligare"

Peter är, som tittarna märkt, väldigt tävlingsinriktad och hatar att förlora. Även om deltagarna får en grundlig genomgång i förväg angående hur tävlingen ska komma att se ut, menar Peter att det kunde definitivt varit tydligare.

Annons

– Men ja, vi bråkade ganska mycket om reglerna och som gammal målvakt skyller man ju alltid på något annat. Nej men det var lite frågetecken kring när de beskrev hur det skulle gå till och så vidare. Så det tycker jag att de skulle varit tydligare med.

ROBINSON 2022
Anders fick gå in och avbryta Lag nords segerfirande.

FOTO: TV4

Annons