ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Robinson-Olivia om Anders Öfvergård – starka känslorna: ”Perfekt”

29 mar, 2022 
Robinson-Olivia
Robinson 2022 är igång med Anders Öfvergård som programledare.
I en intervju med Hänt berättar fjolårets deltagare Olivia Baldwin om programledaren som efter denna säsong lämnar programmet.
– Jag tycker han passar perfekt för den rollen.
Annons
Farmen-profilens kärleksjakt i Hungrig på kärlekBrand logo
Farmen-profilens kärleksjakt i Hungrig på kärlek

En ny säsong av Robinson är igång och årets deltagre står inför tuffa veckor av svält, tävlingar och psykisk som såväl fysisk prövning. Deltagare har redan lämnat ön och det har börjat bildats pakter.

Olivia Baldwin som medverkade i Robinson 2021 tog sig väldigt långt i programmet och blev en solklar tittarfavorit för många.

Nu ett år senare berättar hon i en intervju med Hänt om vad hon tycker om årets säsong men också om vad hon egentligen tycker om programledaren Anders Öfvergård – som efter denna säsong lämnar programmet helt.

Olivia om Robinson 2022 – känner deltagaren Sandra

Oliva tycker att det inte är lika roligt att kolla Robinson nu som när hon själv var medverkade.

– Ja men jag har sett första avsnittet. Tanken är att jag ska följa det, säger hon och fortsätter:

Annons

– Det blir lite tråkigare när man själv inte är med, tidigare hade man inget att jämföra med… Man satt ju på helspänn varje avsnitt.

Känner du någon som är med i år?

– Ja Sandra Cucarano. Vi känner varandra sedan vi var unga och vi gick på många fester tillsammans i ungdomen, vi umgås inte idag så mycket. Nu är vi bekanta, men vi har träffats flera gånger. Så nu blir det roligare att titta!

– Jag har hört massa grejer… Jag visste ju att hon skulle hamna i det andra laget.

Vad tycker du om årets säsong?

– Man har ju varit där på plats och man vet hur allt fungerar, man tänker på allt omkring, hur man pausar ibland och sådär. Har man varit med så är det annorlunda att kolla på nu i efterhand, det blir inte på samma sätt.

Olivia Baldwin om Anders Öfvergård: ”Gör hela Robinson

Ifjol så spelades Robinson in i Sverige och säsongen blev därav historisk. Anders ledde programmet även då. Men nyligen nåddes vi av nyheten att Petra Malm tar över det populära överlevnadsprogrammet efter Anders, något som möts av blandade reaktioner.

Olivia ser tillbaka på sin säsong med glädje och berättar att Anders Öfvergård gjorde det mycket bra som programledare.

– Alltså jag tycker Anders gör hela Robinson. Jag tycker han passar perfekt för den rollen. Sen så tycker jag om honom personligen, men jag diggar honom. Han är skön, hård, rak och ärlig.

– Sedan har jag inga åsikter om vad som hänt. Men jag tror att det kommer bli skillnad att han inte är med. Men Petra är säkert grym hon med.

FOTO: TV4/TT

Annons