hänt exklusivt

Robinson-Marcus avslöjar det tittarna inte fick se: ”Det kändes...”

Robinson-Marcus avslöjar det tittarna inte fick se: ”Det kändes...”

Det närmar sig final i årets säsong av Robinson.
Nu avslöjar deltagaren Marcus Edensky det tittarna inte fick se – precis innan han tvingades lämna tävlingen en andra gång.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Robinson Marcus Edensky om den stora bluffen i Robinson
0:40

Efter reklamen: Robinson Marcus Edensky om den stora bluffen i Robinson

(0:40)

Slå på ljud

Vårens säsong av Robinson 2023 har hittills bjudit på allt ifrån tuffa tävlingar, starka känslor, svek, hunger och dramatiska avhopp. Programmet går ut på att överleva i vildmarken och i år spelas säsongen in i Langkawi, Malaysia.

Med bara några veckor kvar till den stora finalen blir lögnerna och konkurrensen allt större. En av deltagarna som har tagit sig långt och gjort succé bland tittarna i årets säsong av Robinson är Marcus Edensky, 36, som är bosatt på Påskön.

Marcus Edensky avslöjar det tittarna inte fick se

Det var ett händelserikt avsnitt som tittarna fick se efter att Oskar Hammarstedt, 32, och Dennis Boelius, 43, blivit immuna och Pernilla Block, 51, och Camilla Salén Sjögren, 59, förlorat sin rösträtt under kvällens ö-råd.

Även Elin Ambrosiani, 40, som Marcus satt ihopkedjad med under veckan, fick vid tävlingens start veta att hon var immun. Men hon brottades även med skuldkänslor för Marcus då hon kände att hon svikit honom, bland annat i den senaste tävlingen.

– Han räckte ut sin hand och sa att vi var ett team, och jag sviker honom, det gör att jag känner mig som den hemskaste människan på hela jorden, sa en tårögd Elin i programmet.

Marcus har nu fått lämna Robinson en andra gång efter att ha krigat sig tillbaka från Gränslandet. Redan från start sågs Marcus som ett stort hot bland de andra deltagarna med alla hans kunskaper om vildmarkslivet och hans prestationer på tävlingar.

Redan innan örådet visste dock Marcus att han skulle få flest röster av deltagarna då Sanna Strand, 51, hade berättat för honom. Något som tittarna inte fick se.

– Det kändes okej för att de flesta kände att dem inte ville göra det och att dem faktiskt inte ville skicka ut mig. Sanna sa det att om jag inte röstar på dig och sen möter dig i en tävling har jag inte en chans. Jag förstår det, alla vill komma så långt som möjligt, säger Marcus till Hänt.

FOTO:

FRÅN FÖRSTASIDAN