Robinson-Linns chockerande avslöjande – produktionen delar ut piller

Robinson-Linn.
Exklusivt

Spänningen tätnar i den populära överlevnadstävlingen Robinson.
I en ny intervju med Hänt berättar Linn om sina styrkor, besvikelsen på produktionen och de verkliga överlevnadsförhållandena på ön.
– De körde till och med ut ved till oss, säger Linn.
0:32

Efter reklamen: Linn avslöjar dramatiken tittarna inte får se när Tommie tvingas lämna

(0:32)

Slå på ljud

Robinson-veteranen Linn Lund, 32, känd från Robinson 2019, är en av de deltagare som är kvar i tävlingen och kämpar om vinsten på 500 000 kronor i årets upplaga av Robinson.

Men i en ny intervju med Hänt berättar Linn om överlevnadsförhållandena på ön - som hon inte menar är så tuffa som de utger sig för att vara.

– Totalt gick jag ner ett och ett halvt kilo. Det var nog vätska som jag hade svettats ut. Ni ser ju på oss. Det är inte många som gått ner i vikt, säger hon till Hänt.

Exklusivt
Älskar, älskar inte-Tonys relation till Annika idag – efter bråken

Robinson-Linn om kravet på produktionen innan hennes comeback

Robinson-deltagaren Linn inleder intervjun med att berätta om tillfället då hon tackade ja till att göra comeback i tv-programmet. Hon hade nämligen ett krav på produktionen som villkorade hennes deltagande.

– Då frågar jag också ”Blir det tuffare och hårdare? Blir det Robinson på riktigt?”. För jag tyckte att Fiji var för mesigt, berättar Linn och fortsätter:

– Jag sa till dem att ”Jag vill att det ska vara så hårt så att jag till slut kryper på alla fyra och ber Arga snickaren skicka hem mig”. Sedan blev det raka motsatsen. Det fanns ingenting att göra. Ren tristess, säger hon.

Linn är en av de åtta personerna som är kvar i tävlingen efter söndagens öråd i Robinson 2022.

Linn är en av de åtta personerna som är kvar i tävlingen efter söndagens öråd i Robinson 2022.

FOTO: TV4

Robinson-Joels barnbesked med flickvännen Hanna: "Väldigt redo"

Se klippet här!

Robinson-Linns avslöjande om överlevnaden på ön: ”Helt plockat bort”

Vidare under intervjun avslöjar hon hur produktionen hjälper deltagarna på ön att överleva. Något som gjorde Linn väldigt besviken.

– Jag kommer ju inte dit som en atlet. Tjurig är jag ju, men jag är ju inte jättebra i tävlingarna. Det jag är bra på är ju överlevnadsbitarna och de har dem ju helt plockat bort, säger hon.

Men på vilket sätt har produktionen påverkat överlevnadsförhållandena i Robinson 2022? Linn berättar för oss om tuffa överlevnadsmoment som plockats bort, samt tabletter och andra förnödenheter som delats ut regelbundet.

– Det sjukaste av allt är att vi får vitaminer, mineraler, elektrolyter. Vi får antihistamin för att kunna somna om kvällarna. För folk som inte är vana vid antihistamin, de blir ju trötta av det. Det delade produktionen ut varenda kväll för de som ville ha, berättar Linn för Hänt och fortsätter:

– Vi fick regnponchos och till sammanslagningen behövde vi inte ens bygga ett läger. De körde till och med ut ved till oss. För att vi hade gnällt om att veden var fuktig.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!