robinson 2022

Robinson-Julies verkliga relation till Martin – sanningen: ”Syns inte i tv”

Julie och Martin i Robinson

Julie Joanzon och Martin Larsson är både deltagare i Robinson 2022.
Nu berättar Julie om de okända samtalen med Martin som tittarna inte får se.
– Inget jätteseriöst men det var lite så, säger Julie till Hänt.
Så lurade produktionen Isabella in i Gränslandet: "Orättvist"
0:44

Efter reklamen: Så lurade produktionen Isabella in i Gränslandet: "Orättvist"

(0:44)

Slå på ljud

Den nya Robinson-säsongen har nu kommit igång ordentligt och det börjar hända saker. I onsdagens avsnitt sker ett utbyte där lag syd och lag nord får offra en av sina lagmedlemmar för att välja in en ny deltagare från Gränslandet.

I Gränslandet befinner sig Sandra Cucarano, Isabella Resmark och Linda Nehlstedt. Samt de två killarna Martin Larsson och Anderas Haraldsson som valdes bort redan i premiäravsnittet.

Robinson-Julies starka reaktion efter insikten: ”Fuck”

Det var bara i knappt ett halvt avsnitt som Martin och Andreas medverkade i Robinson innan de tvingades säga hejdå till de andra deltagarna. Men när Julie Joanzon, 20, i onsdagens program får reda på att hennes lag valt in Andreas istället för Martin reagerar hon starkt.

– Första tanken, så tänker jag fuck, jag ville verkligen ha Martin, säger Julie i programmet.

Julias egna ord om relationen till Martin – okända samtalen

När Hänt når Julie berättar hon varför hon hoppades att Martin skulle ansluta till hennes lag – det visar sig nämligen att duon haft okända samtal som tittarna inte fått se.

– Det var för att första dagen när vi landade på den gemensamma ön så var man där ett flertal timmar som inte syns i tv-rutan. Och då bondar man ju och jag hade pratat lite extra med just Martin innan vi visste vad som skulle hända. Vi hade pratat lite om vad vi gör, vad vi kan tänka oss, vilka spelare det är. Vi började pakta och småbonda lite. Inget jätteseriöst men det var lite så, säger Julie och fortsätter:

– Jag hade en bild av honom från där och tänkte att han var en jätteskön och go kille liksom. Medan Andreas hade jag inte pratat någonting med.

När Julie har fått landa i lagets beslut inser hon att det nog inte blev så dumt ändå.

– Sen tänker jag att Anderas kom in med en positiv energi, han är trevlig, han verkar stark och han verkar jävligt sugen på att tävla så jag blev lugn i det. Han verkar väldigt framåt och tar för sig så det tycker jag om, säger hon i programmet.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN