LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Robinson-Homayons hemliga samtal med TV4 innan inspelningarna

27 nov, 2022 
AvJonna Lawaetz
Homayon Sytes Robinson 2022.
Finalen i Robinson 2022 närmar sig med stormsteg.
Homayon Sytes är en av deltagarna som hamnat i konflikt med andra deltagare på ön.
Nu berättar han om överenskommelsen med TV4.
– Jag var ganska tydlig med dem, säger han till Hänt.
Annons
Robinson-Pelle avslöjar det otäcka tittarna inte får se: ”Biten...”Brand logo
Robinson-Pelle avslöjar det otäcka tittarna inte får se: ”Biten...”

Årets Robinson börjar sakta men säkert lida mot sitt slut. Söndagens avsnitt var säsongens 36:e i raden av sammanlagt 51 stycken.

Säsongen har hittills varit händelserik och väldigt tuff, både gällande tävlingarna och dynamiken i gruppen. Lever man så tätt inpå andra människor under dessa tuffa förhållanden är det givet att det kommer uppstå gnabb.

Nya pakter bildas och nya konflikter uppstår

För några veckor sedan kom vi till momentet i tävlingen som kallas Sammanslagningen, vilket innebär att lag syd och lag nord splittras och bildar ett gemensamt lag. När deltagarna blev bekväma i den nya konstellationen började nya pakter bildas, som deltagarna refererar till som "tjej-pakten" och "kill-pakten".

Annons

Var grupp har sin ledare och två personer som intog ledarpositionen i de nya pakterna var Homayon Sytes, 22, och Helen Lindborg, 32. Båda deltagarna kom från det tidigare lag syd och har under säsongens gång inte kommit vidare bra överens med varandra.

– Vi hade inte kommit varandra nära alls för att jag hade valt att stänga bort henne. Så jag hade inte valt att skapa relation med henne då, för att jag hade kommit Greta och Nathalie nära så jag hade redan valt min pakt, säger Homayon till Hänt.

Homayons samtal med TV4 innan inspelningarna

Vid flera tillfällen under säsongen kan man se att Homayon och Helen inte drar jämt och han upplevs väldigt kylig mot henne. Trots det kan han berätta för Hänt att han inte upplever att TV4 har klippt honom annorlunda eller fått honom att framstå på ett sätt han inte är.

Annons

– Jag måste faktiskt vara ärlig och säga att jag är väldigt tacksam för hur TV4 har klippt mig. De har verkligen klippt mig som den personen jag är och till de sakerna som jag har sagt, så jag har inte blivit vinklad på något sätt, säger Homayon och fortsätter:

– Jag var ganska tydlig med dem när jag gjorde min slutcasting, att jag inte vill att ni klipper på något speciellt sätt. Jag kommer vara mig själv, jag är ganska bestämd som person och målinriktad. Men jag vill inte att ni ska klippa mig på något speciellt sätt. Och de köpte mitt resonemang.

FOTO: TV4

Annons