robinson 2022

Okända belöningen i Robinson – som tittarna inte fick se: ”Vi fick...”

Homayon.

Vi har nu nått sammanslagningen i Robinson 2022.
I en intervju med Hänt avslöjar Robinson-Andreas den okända maträtten – som inte visades i tv-rutan.
– Det ni missar är att..., säger Andreas.
Robinson-Britten om ön: ”Kommer inte därifrån”
0:32

Efter reklamen: Robinson-Britten om ön: ”Kommer inte därifrån”

(0:32)

Slå på ljud

Årets tv-tablå har kantats av Robinson, för första året någonsin har det sänts två säsonger under det gånga året, en säsong på våren och en nu på hösten. Men det är inte den enda förändringen som skett i programmet. Förra året spelades programmet in i Västindien men i år förflyttades produktionen hela vägen till Malackasundet i Malaysia.

Utöver dessa förändringar får vi även se en ny programledare i tv-rutan. Sveriges första kvinnliga elitsoldat, Petra Malm, 45, leder oss genom programmet under hösten. Petra är sedan tidigare programledare för Elitstyrkans Hemligheter.

Andreas om känslorna i kvällens avsnitt

Andreas Haraldsson, 29, är en av deltagarna som har tagit sig hela vägen till sammanslagningen i Robinson. Momentet innebär att lag nord och lag syd bryts upp, för att bilda ett stort gemensamt lag och deltagarna tävlar numera individuellt. Till Hänt berättar Andreas om känslorna kring sammanslagningen.

– Jag var överlycklig att originalteamet från dödslandet återförenades, jag var skitglad att Martin var där och att Sandra och Bella dök upp. Vi satte oss bredvid varandra direkt vid matbordet, säger Andreas i intervjun.

Vidare berättar han att hans känslor kring sammanslagningen mestadels var positiva och att han tyckte det var kul att alla deltagare äntligen fick umgås.

– Jag är väldigt social av mig, så jag tyckte det var jättekul att hela gruppen fick hänga. Jag hade ju saknat Martin och det var väldigt kul att lära känna Homayon, säger deltagaren.

Bortklippta scenerna från avsnittet ­– detaljen tittarna inte fick se

På frågan om det var något tittarna inte fick ta del av berättar Andreas om en bortklippt scen i senaste avsnittet som han önskat kommit med i tv-rutan. Det var efter kaptenstävlingen, där Homayon Sytes vann och därmed blev utsedd till gruppens nya lagkapten, som deltagarna belönades med en riktig festmåltid i form av hamburgare, pommes och läsk. I klippet kan man se deltagarna njuta ordentligt av måltiden.

Till Hänt berättar Andreas om de bortklippta scenerna, just från det tillfället.

– Det ni missar är att vi faktiskt också fick en liten efterrätt, eller rättare sagt så fick Homayon som kapten en liten efterrätt, en godispåse, säger Andreas och fortsätter:

– Som den lagkaptenen han är delade han faktiskt med sig av godispåsen till hela laget, vi fick två och en halv godisbit var. Jag och Chris fick en varsin Fizzypop och det var fan det godaste jag ätit.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN