TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Robinson-Hayes avslöjar okända scenerna med Elin – när kamerorna slocknade

21 maj, 2022 
Robinson-Elin och Hayes.
Robinson-deltagarna Hayes Jemide och Elin Brynzér tillbringade en tid tillsammans på Gränslandet.
Nu avslöjar Hayes vad som hände med Elin när kamerorna slocknade.
Läs här!
Annons
Robinson-Joels barnbesked med flickvännen Hanna: "Väldigt redo"Brand logo
Robinson-Joels barnbesked med flickvännen Hanna: "Väldigt redo"

Finalveckan närmar sig med stormsteg för de deltagare som är kvar i överlevnadsprogrammet Robinson 2022!

Inför söndagens hägrande öråd är det nu åtta deltagare kvar som slåss om den prestigefulla Robinson-statyetten och prispengarna på en halv miljon kronor. Vem tror du vinner?

Därför lämnade Hayes självmant – veckan innan finalveckan i Robinson 2022

Robinson-deltagaren Hayes Jemide, 48, vann Gränslandet och gjorde entré i Robinson i måndagens avsnitt. Men återkomsten i den stora tävlingen blev kort för Hayes.

I onsdagens avsnitt valde Hayes nämligen att lämna tävlingen självmant – så nära inpå finalen. Varför då?

– Så här är det. Jag har valt att lämna Robinson för jag är skadad. Jag har problem med min nacke och jag har inflammationer i kroppen som gör att jag får ont, säger Hayes i programmet och fortsätter:

Annons

– Att ge upp när det är mindre än en vecka kvar är för jävligt. Men min mamma har lärt mig att man inte behöver vinna alla strider och jag har ett ansvar till min familj och mina barn där hemma att komma hem hel.

Hayes var nedslagen i onsdagens avsnitt av Robinson när han berättade att han beslutat sig för att lämna tävlingen på grund av hälsoskäl.
Hayes var nedslagen i onsdagens avsnitt av Robinson när han berättade att han beslutat sig för att lämna tävlingen på grund av hälsoskäl.

Robinson-Hayes avslöjande om Elin – det hände när kamerorna slocknade: “På kvällarna…”

Hayes hann med mycket under sin tid i tävlingen och han lämnade ett starkt intryck hos både tv-tittarna och konkurrenterna.

Han var den som totalt sett tillbringade mest tid på Gränslandet, eller Hayeslandet som det också kom att kallas. Där hade han sällskap av flera andra starka personligheter i omgångar.

Annons

En av dem var Göteborgstjejen Elin Brynzér, 25, som tillsammans med tre andra spelare kom in i ett sent skede i tävlingen. Elin och Hayes var ensamma på Gränslandet under en tid. Hur kom de överens?

I ett inlägg på Instagram berättar Hayes om relationen.

Att höra att Elin Brynzér kommer att sakna mig, då blir man glad. Fått en ny vän”, skriver han under en bild på Elin som är tagen från det avsnittet då hon lämnade Gränslandet för att återvända till Robinson.

Vidare beskriver han hur de fördrev tiden under kvällarna tillsammans på Gränslandet:

P.S. Rolig fakta om Elin är att hon gillar gamla krigsfilmer och det gillar jag med. Så vi hade frågesport på kvällarna, vem som kunde gissa vilken film det var vi berättade om.

Hayes och Elin blev vänner under tiden tillsammans på Gränslandet.
Hayes och Elin blev vänner under tiden tillsammans på Gränslandet.

FOTO: TV4

Annons