ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Robinson-Hannas sjukdomsbesked – tuffa kampen efter inspelningen

26 maj, 2022 
HANNA BERGWALL, ROBINSON 2022
Finalen i Robinson närmar sig med stormsteg och spänningen är olidlig angående vem som kammar hem allt. Hanna är en av dem som fortfarande har en chans, men nu berättar hon om kampen mot hälsan.
Annons
Hundtricket förde Robinson-Hanna och kärleken Johan tillsammansBrand logo
Hundtricket förde Robinson-Hanna och kärleken Johan tillsammans

Robinson 2022 är olidligt spännande och nu hänger allt på vad som händer i söndagens avsnitt!

Tidigare år har Robinson avgjorts i en hinderbana och den som klarar banan snabbast får lyfta den ärofyllda Robinson-statyetten och få in 500 000 kr på bankkontot. Nu återstår det att se om det blir en hinderbana även detta år eller om produktionen kommer med någon helt ny twist.

Efter finalveckans tävlingar står det nu klart att inför söndagens finalavsnitt står det mellan Filip Johansson, 31, Jessica Jonasson, 40, Henrik Appelberg, 45, Desirée Renfors, 28, och Hanna Bergwall, 26.

Robinson-Linn om maten på ön: ”För mycket!”

Förra veckan kunde Hänt däremot avslöja ett och annat om vinnaren. Det kan nämligen ha läckt ut via ett konto på Youtube. Men först och främst gäller det nu att få se vem av Hanna och Henrik som vinner duellen och går vidare till den stora finaldagen!

Annons

Under säsongens gång har många av deltagarna kämpat med maten. En som drabbats hårt är Hanna och hon drömde ofta om att få äta godis. En som däremot klarade matbristen väldigt bra är Linn Lund, 32. För Hänt har hon nämligen berättat att hon snarare tyckte att deltagarna fick alldeles för mycket mat.

– Men alltså de gav ju oss alldeles för mycket mat! Jag kände att jag lider inte ens av hungern. Det enda som var jobbigt var den psykologiska terrorn, sa Linn och fortsatte:

– Jag sa till dem att jag vill helst att det ska vara så hårt så att jag kommer krypandes på alla fyra och ber Arga snickaren att skicka hem mig. Och så blev det raka motsatsen, jag gick ner totalt 1,5 kilo och det var nog vätska för man svettas lite liksom.

Robinson-Hanna om hälsokampen

Men för Hannas del var det betydligt tuffare att leva på kokosnötter och mango. Nu berättar hon för Hänt om konsekvenserna som blev när hon kom hem.

Annons

– Min mage var ju väldigt arg efter att ha bara ätit kokos så länge. Så när jag kom hem var jag ju dels väldigt hungrig så jag åt ju väldigt mycket mer än vad jag gjorde innan, säger hon till Hänt.

Det hela ledde till att Hanna drabbades av magsmärtor.

– Så jag hade ju väldigt ont i magen i typ en månad. Så varje gång jag åt var jag tvungen att lägga mig i sängen och bara 'jag kan inte andas'. Men sedan var det väl också så att man åt så mycket så magen var inte van, den hängde inte riktigt med, säger hon till Hänt och fortsätter:

– Men efter 3-4 veckor var jag helt tillbaka som vanligt.

HANNA BERGWALL

FOTO: TV4, LINA GUSTAFSSON

Annons