LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pluras hårda känga till Benjamin Ingrosso efter tv-inspelningen ihop

26 maj, 2022 
plura och Benjamin
Benjamin Ingrosso och Plura lärde känna varandra under inspelningarna av Så mycket bättre 2020.
Men när Plura nu gästar Fördomspodden uttalar han sig hårt om artistkollegan.
– Självupptagen jävel, säger han i podcasten.
Annons
Se när Molly Hammar överraskar Benjamin Ingrosso på röda mattanBrand logo
Se när Molly Hammar överraskar Benjamin Ingrosso på röda mattan

Benjamin Ingrosso, 24, gjorde succé i Så mycket bättre 2020 och efter det har hans karriär gått som på räls. Benjamin har själv beskrivit sin medverkan som att han ”gick från att vara skitungen på Kanal 5 till att bli en folkkär artist”.

Och sedan dess har priserna och framgångarna kommit på löpande band för Benjamin! Bara under de senaste veckorna har han både vunnit pris för Årets hetero på QX-galan 2022 och det ärofyllda priset Årets artist på Grammisgalan 2022.

När Benjamin medverkade i Så mycket bättre fick han vänner för livet. Idag är han mycket nära vän med bland annat Silvana Imam, 35, och Tommy Körberg, 73. För tv-tittarna såg det också ut som att han och Plura Jonsson, 70, gick bra ihop.

Annons

Pluras känga till Benjamin Ingrosso: ”Självupptagen jävel”

Benjamin och Plura har en hel del gemensamt bortsett från att båda älskar musik. Artisterna har nämligen även sina egna matlagningsprogram och Benjamin har ofta skämtat om att han går i Pluras fotspår.

Men nu berättar Plura att relationen mellan honom och Benjamin inte är så god som den kanske ser ut. Enligt Plura fanns det nämligen en person som tog mer plats än andra under inspelningarna av Så mycket bättre.

I Emil Perssons Fördomspodden får han nu bemöta fördomen att han skulle ha ställt in sig på att ogilla Benjamin Ingrosso redan från början, men att den inställningen ändrades efter ett tag.

– Nej, jag hade inga förutfattade meningar om Benjamin. Däremot så pratar han jävligt... En självupptagen jävel. Men det är väl hans problem, snarare än mitt. Men jag vet att folk störde sig på det, säger Plura i podden.

Annons

Pluras ord till Benjamin under inspelningen: ”Tagga ner”

Plura säger att det fanns andra som var med i programmet som ville komma till tals, och när Emil Persson frågade om Benjamin pratade för mycket svarade Plura kort ja på den frågan.

Detta är något som Plura säger sig ha tagit upp med Benjamin under inspelningarna.

– Det sa jag nog till honom, att han skulle tagga ner lite, säger han i podden och avslutar med att Benjamin har bra egenskaper också:

– Han är ju supertrevlig, supermusikalisk, duktig. Gillar ju pasta också.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons