ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Robinson-Fran till attack mot deltagaren: ”Förstörde honom psykiskt”

25 mar, 2022 
Robinson-Fran
Efter att Fran valde att lämna Robinson 2022 fick han sig en känga från motståndaren Gorm.
Nu svarar Fran på de hårda orden.
– Han är en gammal gubbe, säger han till Hänt.
Annons
Deltagarnas chock när Fran lämnar Robinson – bara dagar in i tävlingenBrand logo
Deltagarnas chock när Fran lämnar Robinson – bara dagar in i tävlingen

Robinson 2022 är äntligen igång och vid det här laget har deltagarna börjat hitta sin plats i de två olika lagen.

Till skillnad från förra året så utspelar sig den nya säsongen av Robinson i ett tropiskt klimat i Karibiska havet, närmare bestämt i Dominikanska republiken. Deltagarna har nu hunnit vara på plats i fem dagar och i ett kommande avsnitt väntar årets första ö-råd.

Något annat som är nytt för i år är att gamla deltagare är på plats och befinner sig i Gränslandet. Deras mål är att försöka tävla sig in på Robinson.

Något oväntat som redan hunnit hända den här säsongen är att deltagaren Fran Robles, 36, har valt att avbryta sin medverkan. I programmet berättade han att det berodde på att han saknade sina barn, men i själva verket fanns det en helt annan förklaring.

Annons

Robinson-Frans egna ord om avhoppet

Innan Fran gick in i Robinson hade han nämligen startat eget företag och en stor kund betalade inte fakturan. Kvar var Fran med ett helt nystartat företag med fyra anställda och en stor skuld hos Skatteverket.

– Jag kunde inte släppa taget med alla tankar som jag hade i huvudet. Jag saknade barnen jättemycket, jag saknade mitt trygga hem, men jag visste ju att jag skulle få träffa dem så fort jag är klar med Robinson. Så det där var typ det minsta om man säger så, det var typ 20 % av allt som jag hade i huvudet, säger Fran till Hänt och fortsätter:

– Jag tänkte bara på allt annat, man har ingen kontroll när man inte har telefonen. Jag är ett kontrollfreak, jag måste få veta hur allt går. Så jag kände att jag tappade kontrollen.

ROBINSON 2022
Fran fick lämna innan den viktiga tävlingen.

Robinson-Frans svar efter hårda orden från Gorm

I programmet blev de andra deltagarna chockade men de flesta förstod ändå Frans beslut. Någon som däremot var mindre förstående var motståndaren i Lag Nord, nämligen Gorm Hallberg-Lange, 61.

Annons

– När Fran delger att han ska lämna för att han saknar sina barn så blir jag lite konfunderad. För det är ändå ett beslut man fattar när man åker hit, vi ska vara borta i 10 veckor, säger Gorm i programmet och fortsätter:

– Att komma underfund med det här så tidigt in i tävlingen, det gör mig lite konfunderad och lite förbannad! För det finns ju andra spelare som hade kunnat få den platsen.

När Hänt når Fran berättar han vad han egentligen tycker om Gorms uttalande.

– Jag bryr mig faktiskt inte om vad han säger. Jag skiter i vad han säger, för det hade kunnat hända honom. Jag vet inte vad han har för familj men det hade kunnat hända honom också. Det är ingenting man bestämmer själv, så är det, säger Fran till Hänt och fortsätter:

– Som sagt, jag bryr mig inte vad han säger, jag struntar totalt i det. Han är en gammal gubbe, som alla gamla gubbar som tror sig ha rätt. Det kan hända alla, så han får säga vad han vill. Jag vet att jag förstörde honom psykiskt i första tävlingen.

FOTO: TV4

Annons