Robinson-Fabian Thingwalls svåra beslut med pojkvännen

Fabian Thingwall om pojkvännen.
Fabian Thingwall var singel när han klev in i tv-programmet Robinson – men när han kom hem fanns det en särskild person där.
Nu berättar han om det svåra beslutet med pojkvännen.
”Man är frustrerad på ett sätt som man inte brukar vara”, säger han.
Annons

Fabian Thingwall, 35, gjorde succé i Robinson 2020 med sin humor och sitt goda humör. Fabian tog sig hela vägen till örådet som ägde rum precis innan finalveckan drog igång. Där tog tyvärr Robinson-resan slut för honom.

Annons

I programmet umgicks han flitigt med Julia Franzén och Ragnar Westberg Martinez, 21. Det började omgående gå rykten om att det uppstått kärlek mellan Fabian och Ragnar under tiden på Robinson-ön. Det stämmer inte, däremot blev de nära vänner som har kontakt än idag.

Fabian Thingwall i Robinson 2020.
Fabian Thingwall i Robinson.

Fabian Thingwall har tidigare berättat att han börjat dejta en kille innan han åkte iväg för att spela in Robinson, men att de ännu inte blivit officiella. När Fabian kom hem från Fiji fortsatte de träffas – och före jul blev de ett par.

– Han ställde mig mot väggen innan jul och sa det att är vi tillsammans. Och då kröp jag till korset och sa väl att det är vi. Jag är speciell på det, det går långsamt för mig, jag gillar inte att benämna saker och ting, det skapar någon oro, sa Fabian Thingwall i maj till Hänt.

Ovanlig situation

Nu berättar Fabian att han och pojkvännen fortfarande är särbos och har olika tankar om att flytta ihop.

Annons

– Det är lite svårt det där. Vi pratar om det men ändå inte. Det är väl så alla har det i sina relationer i början när man ska ta steget. Vi är väl där fortfarande, vi lär känna varandra, säger Fabian Thingwall till Hänt.

Priya Svang, Fabian Thingwall och Ragnar Westberg Martinez i Robinson 2020.
Fabian med Ragnar och Priya.

Han säger att det är en speciell situation just nu i och med Coronaviruset, Covid-19.

– Min pojkvän jobbar hemma så han är hemma hela tiden. Det tär lite på alla håll och kanter, vilket jag tror alla kan relatera till. Man är frustrerad på ett sätt som man inte brukar vara, säger Fabian Thingwall.

Annons

– Men vi håller ihop – än så länge, säger han och skrattar.

Han lägger till:

– Jo, det är lite humor i det också. Vi är tillsammans nu. Man vet aldrig i framtiden. Det kan man aldrig säga.

FOTO: TV4

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…