LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Robinson-Bellas barnbesked – efter kärlekslyckan med nya flickvännen

12 dec, 2022 
AvJonna Lawaetz
Isabella Resmark Robinson
Isabella Resmark har under två säsonger tävlat om prispotten i Robinson.
Nu berättar Isabella om sin relation med flickvännen, parets framtidsplaner och hennes egen barnlängtan.
Annons
Robinson-Isabellas längtan efter barn med flickvännenBrand logo
Robinson-Isabellas längtan efter barn med flickvännen

Den andra säsongen av Robinson 2022 börjar lida mot sitt slut. Under hösten har vi fått följa många färgstarka personligheter i deras resa mot att bli nästa vinnare av Robinson.

De tre som började på Gränslandet under höstens säsong, var välbekanta för trogna Robinson-tittare, då de förra säsongen var en del av dåvarande lag syd. Det var Christina Nordback, 35, Isabella ”Bella” Resmark, 26, och Sandra Cucarano, 26, som inledde höstens Robinson-resa i Gränslandet.

Robinson-Bella om kärlekslyckan

– Absolut, vi fick en väldigt djup relation till varandra. Men jag tror att det är bra att den relationen stannade på hotellet. Jag vet inte om jag och Christina hade blivit en jättebra duo ute i verkligheten. För vi är två starka människor som gillar när vi mår lite dåligt, så det är upplagt för en hillbilly dejtingliv och så, sa Bella till Hänt då.

Annons

– Men jag har ju gått och blivit med tjej. Så vi har ju inte setts något så, sen jag kom hem, säger Bella och fortsätter:

– Hon är tvärsöt, hon är verkligen en liten ”Pokemon”, en liten ”Pikachu”. Och hon är smart!

Robinson-Bellas barnbesked med nya kärleken

Bella och flickvännen har för tillfället en distansrelation och deras fokus ligger på att ses så ofta de kan.

– Våran plan är väl just nu bara att se till att ses så ofta vi kan och prata mycket och så, göra det bästa av att vi har distans. Vi inga mer framtidsplaner än så, säger Bella.

Men trots distansförhållandet så vill Bella i framtiden bilda familj. Men om det skulle visa sig att hennes flickvän inte vill detsamma, är det ingenting som Bella kommer ha överseende med.

Annons

– Grejen är att hon ser verkligen jättesnäll, och lite såhär, hon ser mer feminin ut än mig, men jag är den feminina i relationen. Alla frågar "vem är mannen och vem är kvinnan i relationen", det är jag som är den feminina. Men folk tror inte det, vilket fruntimmer jag är, alltså! Så om det är någon som pratar barn så är det jag som bara "åh jag hade velat ha barn". Jag tror inte hon är lika taggad på barn, men jag kan tänka mig barn när jag är 32, säger Bella och fortsätter:

– Jag vill ha barn, det vill jag absolut ha. Om min partner skulle visa sig att den inte vill ha barn med mig i framtiden, då gör jag slut alltså.

FOTO: TV4

Annons