RobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinson
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Robinson-Andreas glädjebesked med flickvännen: ”Vi ska..”

29 jan, 2023 
Jonna Lawaetz
Andreas "Värmland" Haraldsson gjorde succé i Robinson 2022.
När han kom hem hittade han plötsligt kärleken i Frida.
Nu avslöjar han framtidsplanerna med flickvännen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Realityprofilen om relationen till Magdalena Graaf: ”Kärlek”Brand logo
Realityprofilen om relationen till Magdalena Graaf: ”Kärlek”

Andreas "Värmland" Haraldsson, 29, var en av deltagarna som gjorde stort intryck på tittarna i höstsäsongen av Robinson 2022.

”Detta är ju väldigt nytt, vi träffades nu i höstas. Lite ironiskt hade jag gett upp hoppet om att hitta någon… Men där var hon!”, skrev Andreas i ett sms till Hänt.

Robinson-Andreas om framtidsplanerna med Frida

Andreas berättade att paret till en början inte hade så mycket gemensamt, Frida hade exempelvis aldrig sett Robinson. Andreas fick därmed ta en Robinson-lektion med henne för att förklara reglerna i programmet. Men det var någonting som skavde ännu mer.

Annons

”En sak dock som gjorde mig orolig var det att hon aldrig sett på Star Wars! Det var ju en grov ”red flag” ändå… och heller inte Sagan om ringen… som den nörd jag är så har jag tvingat henne se ikapp allt nu så det löser sig väl…”

Trots Fridas okunskap om Andreas favoritfilmer verkar det som att de hittat rätt och att kärleken spirar mellan paret.

”Det känns så bra med henne! Jag kan vara mig själv och hon är sig själv. Det flyter på så enkelt. Som Karin Strandberg sa till mig ”är det rätt, så är det lätt” ! Jag tror Frida kan vara min the one.”, skrev Andreas till Hänt i december.

När Hänt nyligen når Andreas kan han avslöja att paret har tagit ett nytt stort steg i relationen. Paret ska nämligen bli sambos under det kommande året.

"Vi ska flytta ihop tänkte vi så försöker sälja min lya nu:) vi tittar lite på om vi ska till Halmstad, Alex har ju försökt locka dit oss", skriver Andreas till Hänt

Vänskaper blomstrade på Robinson-ön

Under tiden på Robinson utvecklades flera djupa vänskapsrelationer, vilket följde med dem hela vägen hem till Sverige. Med jämna mellanrum uppdaterar deltagarna sina sociala medier från återföreningar med delar av Robinson-gänget på hemmaplan och det råder ingen tvekan om att de kom varandra nära på ön.

Hänt har tidigare rapporterat om att vänskapen mellan Alexander Strandberg och Andreas växte sig stark under tiden på ön. På sociala medier fick vi under hösten ta del av deras hyllningar till varandra och tiden de spenderar tillsammans. Andreas har även kommit Alexanders familj nära och fick den stora äran att bli gudfar till Alexanders tvillingsöner.

Nu återstår det att se om Andreas och Alexander även blir grannar framöver!

FOTO: PRIVAT, TV4

Annons