RobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinson
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Robinson-Alexanders familjelycka – deltagaren blir gudfar

12 dec, 2022 
Robinson
Höstens säsong av Robinson börjar lida mot sitt slut.
Flera har hittat varandra under säsongens gång och format en vänskap med varandra.
En duo som hittade varandra på öde ön var Alexander Strandberg och Andreas "Värmland" Haraldsson.
Annons
Verkliga anledningen till Julies avhopp i Gränslandet – efter romansryktet med ValentinoBrand logo
Verkliga anledningen till Julies avhopp i Gränslandet – efter romansryktet med Valentino

Årets säsong av Robinson börjar lida mot sitt slut och efter det senaste kaos-artade öråd är det bara finalveckan som återstår!

Mycket har hänt denna säsong och det har varit en hel del dramatik men också en hel del glädje.

Alexander och Andreas vänskap i Robinson

Det är flera som har blivit nära varandra under säsongens gång och har även format en vänskap efter programmet. I Robinson har vi bland annat fått se vänskapen mellan Alexander Strandberg och Andreas "Värmland" Haraldsson växa sig stark.

Värmland åkte ut i det senaste örådet då han tvingades lämna tävlingen när en plan gick åt skogen. Planen var att rösta ut Helen Lindborg, 32, för tredje gången. Men då hände något som chockade alla. Kristoffer Nystedt, 31, hade nämligen tappat bort sin immunitetsförgörare så kunde den inte användas och Helen förblev immun.

Resterande gruppen som var i chock fick tänka om och rösterna landade då på Andreas. Han har tidigare berättat att han själv ska ha viskat till gruppen att rösta på honom.

Alexanders familjelycka med Andreas

Andreas och Alexanders vänskap verkar vara starkare än någonsin. På sociala medier får vi ta del av deras hyllningar till varandra och tiden som de spenderar tillsammans. Andreas verkar även vara nära Alexanders familj och Alexander delade nyligen en bild på sin nära vän tillsammans med sina söner. Då han delade med sig av en rejäl familjelycka!

Annons

”Du gav mig din immunitet. Jag gav dig mina tvillingar. TACK för att du ville bli gudfar till våra älskade söner. Vi kan inte tänka oss en bättre person än dig till det.Robinson var en upplevelse under en begränsad tid, men vår vänskap är för alltid”, skriver Alexander på Instagram.

I bildspelet kan vi se flera bilder på Värmland och Alexanders söner när de leker i en hoppark och gör roliga aktiviteter.

Vilken ära! Man märker verkligen att Alexander och Andreas är nära varandra. Och det är så fint att deras vänskap fortfarande är intakt efter Robinson.

Hänt har sökt Alexander och Andreas för en kommentar.

FOTO: TV4, INSTAGRAM

Annons