LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Robinson-profilernas okända relation – så ser den ut idag

31 dec, 2022 
AvJonna Lawaetz
Robinson 2022
Höstsäsongen av Robinson 2022 formade många vänskapsrelationer och flera av deltagarna har fortfarande kontakt med varandra.
Nu avslöjar Britten Nordström en ny relation hon funnit efter programmet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Robinson-Britten avslöjar sanningen om ön – strikta förbudetBrand logo
Robinson-Britten avslöjar sanningen om ön – strikta förbudet

Deltagarna från höstsäsongen av Robinson 2022 gick igenom mycket tillsammans under sina veckor på ön. De tuffa omständigheterna deltagarna utsätts för sätter verkligen psyket på prov och trots de tuffa utmaningar som de ställs inför, fann många av deltagarna djupa vänskapsrelationer till varandra. Vilket följt med dem till vardagen hemma i Sverige.

Men jämna mellanrum uppdaterar deltagarna sina sociala medier från återföreningar med delar av Robinson-gänget på hemmaplan och det råder ingen tvekan om att de kom varandra nära på ön.

Robinson-deltagarnas tajta vänskapsrelationer

Hänt har tidigare rapporterat om att vänskapen mellan Alexander Strandberg och Andreas "Värmland" Haraldsson växte sig stark under tiden på ön. På sociala medier har vi under hösten fått ta del av deras hyllningar till varandra och tiden de spenderar tillsammans. Andreas har även kommit Alexanders familj nära och fick den stora äran att bli gudfar till Alexanders tvillingsöner.

Annons

Men det är inte de enda från säsongen som håller kontakten med varandra. Britten Nordström har tidigare berättat för Hänt att alla deltagare från årets säsong har en gruppchatt på Instagram där de ibland hörs, men att när de väl ses så blir det sällan med hela gänget.

"Vi har en grupp som vi chattar med varandra här på Instagram där samtliga deltagare är med i. Men träffas gör vi ett helt gäng. Det är väl mest Christina, Greta, Helen, Julie, Värmland, Sofia, Bella, Sandra och Martin", skriver Britten till Hänt.

Britten och Gretas inställda nyårsplaner

Det verkar sannerligen som att höstsäsongen av Robinson 2022 formade många fina vänskapsrelationer. Under hösten har följarna kunnat se hur Andreas och Brittens relation blomstrat. Trots att de bor i olika städer så ses de gärna när möjligheten infinner sig och Anderas kommer med jämna mellanrum till Stockholm och då passar de på att träffas och hitta på något skoj.

Annons

"Vår relation är på topp. Vi har träffats några gånger. Han är ju upp till Stockholm med jämna mellanrum och vi var senast ute å sjöng karaoke tillsammans", skriver Britten i ett privat meddelande till Hänt.

Trots att deltagarna under programmet var indelade i två olika lag, tycks den rivaliteten inte följt med dem hem till Sverige. Britten kunde nämligen avslöja sina nyårsplaner tillsammans med Greta Pierre, som under programmet var i motståndarlaget, lag syd.

"Tanken var att jag och Greta skulle fira hemma hos hennes syster men då bokade dom en resa till Thailand så vi avbokade då de ska upp så tidigt dagen efter. Så inga Robish folk på nyårsafton inplanerade", skriver Britten i ett privat meddelande till Hänt.

Robinson-deltagarna firar in det nya året ihop: "På hotell i Stockholm"

Greta och Britten fick dessvärre ställa in sina planer på att ringa in det nya året tillsammans. Men några av de andra deltagarna har tagit tillfället i akt att ses och skåla med varandra på 12-slaget.

Andreas planerar att fira in det nya tillsammans med sin flickvän, Sandra Cucarano och Isabella "Bella" Resmark, på hotell i Stockholm.

"Vi ska fira med dödslandet, på hotell i Stockholm", berättar Andreas för Hänt.

FOTO: TV4

Annons