robinson 2023

Amandas pojkväns reaktion – efter romanryktet i Robinson med Erik

Amanda och Erik

Det har tisslats om en romans mellan Amanda Eliasson och Erik Wahrolén.
Nu berättar Amanda om hur hennes pojkvän reagerat efter bilderna i programmet.
– Jag förvarande honom också och sa att bara så du vet det, säger Amanda till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

30 sekunder under press med Robinson-Erik Wahrolén
0:31

Efter reklamen: 30 sekunder under press med Robinson-Erik Wahrolén

(0:31)

Slå på ljud

Amanda Eliasson, 28, är en av deltagarna som medverkar i Robinson 2023. Under programmets gång har det stormat rejält kring Amanda. Hon tillhörde till en början den yngre laget i tävlingen och var då nära med Dennis Johansson, 23.

Men efter att Amanda tvingats byta lag syntes hon plötsligt tätt med Erik Wahrolén, 39, istället. Deras vänskap kom snabbt att ändra läget för det sociala spelet helt.

Robinson-Amanda Eliasson och Erik Wahroléns verkliga relation

Flertal deltagare kommenterar i programmet att Erik verkar vara förälskad och duon målas upp som ett kärlekspar. Någon romans mellan Erik och Amanda blev det dessvärre aldrig.

– Jag är ju en tjej som har mycket killkompisar. Jag sa det tidigt och jag sa att jag matchar lite mer med energin med killar än vad jag gör med tjejer. Vi visste båda två var vi hade varandra och det fanns inget mer intresse där mer än att vi mentalt klickade väldigt bra, har Amanda tidigare förklarat för Hänt gällande relationen till Erik.

Så reagerade Amandas pojkvän på romansryktet i Robinson

I en ny intervju bekräftar nu Amanda att hon har funnit kärleken sedan inspelningarna på Malaysia. Paret blev officiellt ett par i december.

– Jag har en pojkvän i dagsläget, säger hon.

Vad tycker han om säsongen?

– Han är superlugn. Han tycker självklart typ synd om mig och bara åh va fan Amanda är det som händer. Men han är så jäkla cool och trygg i sig själv så det är inget mer med det.

Flera deltagare antyder i programmet att det skulle vara något romantiskt mellan dig och Erik, har din kille tyckt att det har varit jobbigt?

– Nej. Jag förvarande honom också och sa att bara så du vet det, så vet jag att det här kommer att framställas så här i tv, innan det ens hade sänts. Så bara du är beredd på det och då sa han "vet du Amanda, det är helt fine. Jag vet att det är jag som gills i slutet av dagen".

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN