hänt exklusivt

Robinson-Amanda om romansryktet med Erik – detta hände efter inspelningen

AMANDA ELIASSON, ROBINSON 2023

Sedan dess att Amanda Eliasson kom in i Lag nord har det strålat om Erik Wahrolén och spekulationerna om romans sattes igång inom laget.
Nu slår Amanda hål på romansryktet.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här ryker deltagarna ihop – efter utröstningen i Robinson
0:44

Efter reklamen: Här ryker deltagarna ihop – efter utröstningen i Robinson

(0:44)

Slå på ljud

Amanda Eliasson, 28, har gjort starkt intryck på svenska folket under sin medverkan i Robinson 2023. Hennes resa började i Lag syd, eftersom hon tillhör den yngre gruppen, men efter en "praktik-vecka" blev hon den som fick gå över till Lag nord.

När Hänt når henne berättar hon om hur det var att komma till det "äldre laget".

– Nej men jag är ju jätte-anpassningsbar. Jag har inga problem att komma in i ett gäng med äldre. Det som är med yngre personer är ju att jag är väldigt rakt på och det kan ju krocka med unga personer, de kanske inte förstår. Så där fick jag ju en bättre respons av i Lag nord. De är äldre, de är mer vana vid att man är rakt på sak. Så det var skönt, säger hon till Hänt.

Robinson-Amanda om romansryktet med Erik

Det som verkligen blivit en snackis sedan dess att Amanda kommit in i Lag nord är att lagmedlemmen Erik Wahrolén, 39, fått en ny energi. Han är helt enkelt mycket gladare sedan dess att Amanda kom in i laget.

Under veckan som gått har det därför lett till att folk börjat spekulera om det är mer än vänskap mellan dem. När Hänt når Amanda berättar hon om sin syn på saken.

– Nej alltså såhär, jag är ju en tjej som har mycket killkompisar. Jag sa det tidigt och jag sa att jag matchar lite mer med energin med killar än vad jag gör med tjejer. Vi visste båda två var vi hade varandra och det fanns inget mer intresse där mer än att vi mentalt klickade väldigt bra, säger Amanda och fortsätter:

– Då lät vi det liksom bara vara skitkul mellan oss och så blev det så att folk blev förvirrade. Då tänker jag såhär, de som spekulerar, de är 50+ och bara "ja det kanske inte var lika vanligt i din generation att inte ha killkompisar på ett djupare plan".

Amandas och Eriks träffar efter inspelningarna

Amanda berättar vidare att hon och Erik struntade totalt i dem som försökte spekulera i deras relation.

– Jag och Erik var verkligen såhär att "vi skiter i dem, de får spekulera vad de vill!"

Så med andra ord blev det ingen dejt efter inspelningarna?

– Nej, men vi träffades i Stockholm. På kvällarna låg vi ju och visualiserade vad vi skulle äta när vi kom ut. Vi delade verkligen recept och restauranger, vi båda två älskar ju mat, säger Amanda och fortsätter:

– Så när vi möttes i Stockholm så gick vi och åt på alla de restaurangerna som vi hade pratat om.

Vänskapen mellan Amanda och Erik är stark än idag och de pratar fortfarande ofta med varandra.

– Ja, vi pratar typ varje dag! När vi kom tillbaka och båda två hade landat hemma i Sverige så låg vi och pratade i telefon i flera timmar. För kroppen har ju genomgått en del så då var det skönt att kunna ventilera med någon som varit med om samma sak, berättar hon för Hänt.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN