LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför ville inte Camilla Läckberg vara med i Biancas talkshow Biancas

09 apr, 2023 
CAMILLA LÄCKBERG, BIANCA INGROSSO
Bianca Ingrosso har alltid massa spännande gäster på plats i sin talkshow. Men det är inte alltid helt lätt att få gästerna att tacka ja. Nu berättar Camilla Läckberg varför hon till en början ville tacka nej.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Camilla Läckberg splittras med sonen: ”Osentimental”Brand logo
Camilla Läckberg splittras med sonen: ”Osentimental”

Camilla Läckberg, 48, är en av Sveriges mest framgångsrika författare och för två år sedan gjorde hon även sin debut som regissör. Hon har regisserat serier som Lyckoviken och Strandhotellet, men hon har också gjort långfilmen Glaciär.

Camilla är inte bara deckardrottning, hon är också mamma till fyra barn. Sonen Wille, 20, och Meja, 18, fick hon tillsammans med ex-maken Micke Eriksson. Sonen Charlie, 13, fick hon tillsammans med exet Martin Melin, 56, och dottern Polly, 6, har hon tillsammans med maken Simon Sköld, 35.

Något som Camilla varit öppen med under årens lopp är att hon stundtals har dålig självkänsla. Nu är hon en av gästerna i Bianca Ingrossos, 28, talkshow BIANCA och kommer då in på ämnet.

Annons

Camilla Läckberg om osäkerheten

Camilla Läckberg fyller 50 nästa år och känner att hon ägnat alldeles för mycket tid åt att vara osäker – ett beteende som hon försöker sluta med.

– Jag har ägnat så fruktansvärt mycket tid åt att fundera över min vikt, att känna skam över vad jag äter, jag har testat alla konstiga dieter genom åren. Det har varit flygvärdinnedieten, rikhospitaldieten, ananas-dieten och fan hans moster, säger hon i programmet och fortsätter:

– Och jag känner liksom någonstans... Jag blir förbannad. Jag fyller 50 nästa år, jag har en framgångsrik karriär, jag har fyra fantastiska barn, jag har en man som älskar mig, jag har massa vänner. Och ändå så låter jag min vikt prägla och definiera hur jag ser på mig själv?

Därför ville inte Camilla Läckberg vara med i Biancas talkshow

Camilla avslöjar även att osäkerheten ibland går så långt att hon tackar nej till saker och ting. Som till exempel att vara med i Biancas talkshow.

– Jag har väldigt mycket saker som jag vill tacka nej till för att min första tanke är alltid nej. Får jag en festinbjudan så är alltid min första tanke nej jag vill inte visa mig nu och vad ska jag ha på mig? Den här förfrågan, min första tanke var “nej jag är inte så sugen på att visa upp mig nu faktiskt”, säger Camilla och fortsätter:

– Så det är någonting jag kämpar väldigt mycket med och kämpar med att våga vara ärlig om.

FOTO: Discovery+, Claudio Bresciani / TT

Annons