LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Robin Bengtsson och Sigrid Bernsons kärlekslycka – visar privata semesterbilderna

15 jul, 2021 
AvJohanna Alm
Robin Bengtsson och Sigrid Bernson
Robin Bengtsson och Sigrid Bernsson har varit ett par sedan de dansade tillsammans i Let's Dance 2019. Nu visar Robin upp privata bilder från deras semester.
Annons
Minns du kärleksparen från Let's DanceBrand logo
Minns du kärleksparen från Let's Dance

Sigrid Bernsson, 32, och Robin Bengtsson, 31, blev ett efter att de dansade ihop i Let's Dance 2019. Spekulationerna om deras romans började redan under säsongens gång och ryktena fortsatte florera även efter säsongsavslutningen, då de fortsatte att synas privat.

I en tidigare intervju med P4 Extra berättade Robin om relation med flickvännen.

– Vi fortsatte att ses efter att Let's Dance var slut. Vi ville inte sluta med det. Men sen vet jag inte när vi började dejta, det var någon gång i slutet av Let's Dance. Vi höll det hemligt för det var så mycket snack och vi ville bara få ha det för oss själva. Sen var det nog ganska många som såg igenom det, men inte alla. På något sätt ville vi ha den här första tiden själva och bara njuta av att vara kära, utan att alla tittade på, förklarade han då.

Sedan Let's Dance säsongsavslutning 2019 har Robin och Sigrid alltså varit ett par och trots den rätt så korta tiden tillsammans har de redan hunnit bli sambos och köpt ett hus. 2020 köpte de nämligen en villa i Vallentuna utanför Stockholm som de sedan dess har totalrenoverat.

Annons

Robin Bengtsson visar upp kärlekslyckan med flickvännen Sigrid Bernsson

Sigrid och Robin väntade inte länge med nästa projekt för när huset var färdigrenoverat så köpte de också en båt. Förra veckan var paret ute på en lyxig seglingssemester med båten ute i Västkusten för att sedan komma tillbaka till Stockholm, och under onsdagen delade Robin med sig av en intim bild på honom och flickvännen.

Robin och Sigrid Bernsson. Foto: Robin Bengtsson

Han lade även ut en bild på deras båt tillsammans med några vänner.

FOTO: TV4/Instagram

Annons