Nikki Amini flyttar med maken Niklas Twetman och dottern Nilofar

Nikki Amini & maken Niklas Twetman

Två år har gått sedan Nikki Amini och maken Niklas Twetman blev föräldrar för första gången. Nu berättar Nikki om ett stort beslut hon tagit tillsammans med sin kärlek.
”Som jag nu längtar efter att få flytta”, skriver hon.
Möt Idols nya jurymedlem – Katia Mosally
Slå på ljud

Tv-profilen Nikki Amini, 35, har länge jobbat i musikbranschen och blev känd för svenska folket när hon intog sin plats i Idol-juryn på TV4. Men i fjol meddelade hon att hon dessvärre inte kommer vara med i programmet något mer och att det istället blir skivbolagskvinnan Katia Mosally som tar hennes plats. Istället har Nikki valt att fokusera på andra jobb och sin familj som består utav maken Niklas Twetman och dottern Nilo.

Nu berättar hon om det stora beslutet hon tagit med familjen.

Nikki Aminis familjelycka med maken Niklas Twetman

Det var sommaren 2019 som Nikki blev mamma för första gången. Hon födde då dottern som sedan skulle få namnet Nilo, och på Instagram skrev hon om den stora lyckan:

”Det är en mäktig känsla att kliva in genom dörren för första gången med vår dotter Nilo. Hon gör mig så lycklig och så doftar hon så himla gott! Kan inte riktigt få nog av henne.”

Men som småbarnsföräldrar kan det ibland vara svårt att hinna med att ge tid till varandra, och i en intervju med tidningen Mama har hon tidigare berättat hur de kämpar med att fortfarande prioritera sin kärlek.

– Vi är ju förstagångsföräldrar så allt kretsar kring Nilo nu. Samtidigt är vi väldigt måna om att inte glömma bort varandra, sa hon då.

Nikki Aminis nya flyttbesked – 2 år efter dotterns födsel

Tidigare i år berättade Nikki att hon och maken gick i flyttankar men att det inte var ett var ett självklart val att flytta från lägenheten i stan. På Instagram delade hon med sig av sina funderingar:

”En ständigt återkommande fundering, flytta ut till hus eller bo kvar i lägenhet i stan? Blir livet med småbarn smidigare i hus? Jag vet inte. Men livet i lägenhet med småbarn känns aningen begränsat ibland.”

Men nu verkar det dock som att funderingen kring flytten är utredd och under tisdagskvällen delade Nikki med sig av det nya husköpet på sin Instagram:

”Vi har startat sommarlovet med ett husköp! Känner mig oerhört glad över att numera vara husägare. Vi hittade tillslut en riktig liten pärla som jag nu längtar efter att få flytta in i, se min dotter växa upp där och skapa nya minnen tillsammans med min familj.”

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynnings nya bild med dottern Vilda hyllas på Instagram

LÄS OCKSÅ: Basshunter försvann efter skandalerna – så lever han idag

FOTO: Nikki Amini/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN