Robin akut till sjukhus efter insjuknandet i Paradise hotel

Robin Gullickson fick salmonella på Paradise Hotel
För Robin Gullickson var starten av Paradise Hotel den värsta tänkbara när han mådde så dåligt att han kräktes i första avsnittet.
Annons

Jubileumssäsongen av Paradise hotel är igång, och under den tionde säsongen kommer nykomlingar att ställas mot veteraner. I första avsnittet kliver sex tjejer och fem killar in på lyxhotellet i Mexiko och alla är minst sagt taggade – förutom en. En av killarna är Robin Gullickson, 22, och vistelsen på hotellet började inte alls särskilt bra.

I premiäravsnittet syns det tydligt att han inte mår bra och vid ett tillfälle måste han plötsligt gå iväg till toaletten för att kräkas. Det är minst sagt det värsta tänkbara scenariot för en första dag på Paradise hotel. För Aftonbladet berättar Robin att han insåg att det är viktigt att försöka lära känna folk fort, men att han inte kunde tänka på något annat än att han bara ville kräkas.

Annons

Robin valde att stanna kvar – trots att illamåendet gick upp och ned från dag till dag under tiden på hotellet. Men tillbaka hemma i Sverige insåg han att det var mycket mer allvarligt än vad han trodde.

Annons

– Jag ringde till sjukvårdsupplysningen och berättade att jag inte hade någon balans, var magsjuk och hade feber. Allt på en gång. De vill att jag skulle ringa 112. Jag mådde piss, berättar Robin för Aftonbladet.

Robin ringde sin syster och de åkte till akuten, där läkarna kom fram till att det var en salmonellasmitta som låg bakom symptomen.

– De sa att det var väldigt tur att jag kom in och inte väntade längre. Jag vet inte heller hur många dagar jag hade pallat hemma, säger Robin.

Det slutade med att Robin var kvar på akuten i ungefär en vecka och den enda näringen han fick var genom dropp, Under tiden på sjukhus gick han ner så mycket i vikt att han knappt kände igen sig själv när han gick från 75 till 57 kilo.

Skrattar i efterhand

Trots att det var den sämsta tänkbara starten för en Paradise hotel-deltagare, så ångrar inte Robin att han var med i programmet. Då var det uppenbarligen fruktansvärt, men i dagsläget skrattar han mest åt sin otur.

Annons

– Det var ju jobbigt, men det var också en jävla upplevelse. Det finns ju inget jag kan göra i efterhand för att jag inte skulle ha fått salmonella, säger Robin till Aftonbladet.

Som tur är verkar det inte som att Robin skapade en salmonellaepidemi på hotellet – för även fast det vanligaste sättet som salmonella smittar via är mat eller dryck, så kan bakterier även överföras mellan människor.

Paradise hotel visas måndag till onsdag 22.00 på TV3 och 15.00 på Viafree och Viaplay. 

FOTO: TT/Eero Hannukainen, TT/Maja Suslin

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…