Robin Bengtssons tunga besked – efter förändringen med Sigrid

Robin Bengtssons tunga besked –efter stora livsförändringen med Sigrid: ”Får vänta”
Efter den stora glädjen i både Melodifestivalen och på kärleksfronten lämnar Robin Bengtsson nu det tunga beskedet.
Han, som många andra, tvingas nu ställa in jobb.
”Precis för många av mina kollegor så är jag tillfälligt ”arbetslös” då våra jobb inte går att genomföra i dessa tider”, skriver han i ett inlägg.
Annons

Robin Bengtsson var en av artisterna som tävlade i årets Melodifestival. Med bidraget Take a chance tog han sig direkt till finalen från den första deltävlingen i Linköping, och väl i finalen landade han slutligen på en åttonde plats. Men Robin verkade inte besviken för det.

Annons

Lämnar mello 2020 med en handfull nya goa vänner och fina minnen. Kommer ge mig ut och spela en massa resten av året, återkommer med datum. Kommer mer musik också!”, skrev Robin i ett inlägg på Instagram efter finalen.

Att kliva ur Mello-bubblan är inte alltid kul, men mindre kul blev det i och med situationen som råder just nu. På grund av coronaviruset har flera artister tvingats ställa in sina spelningar, eftersom att Folkhälsomyndigheten gått ut med att tillställningar med fler än 500 personer bör ställas in.

Annons

Därför är Robin nu en av dem som tvingats ställa in jobb. Han berättar om det tunga beskedet i ett inlägg på sin Instagram.

Precis för många av mina kollegor så är jag tillfälligt ”arbetslös” då våra jobb inte går att genomföra i dessa tider. Hade sett fram emot att sticka ut och spela live för er men vi får vänta ut den här lilla pandemin”, skriver Robin Bengtsson i inlägget.

Nya husköpet med Sigrid Bernson

Men har är inte helt sysslolös. I början av året bekräftade Robin att han och kärleken Sigrid Bernson köpt ett hus ihop! Huset ligger i Vallentuna utanför Stockholm, det är hela 140 kvadratmeter stort och har sju rum. En renovering av villan pågår för fullt, något som både Sigrid och Robin visat upp i sina sociala kanaler.

Stay healthy så ses vi snart. Renoverar hus och övar piano så länge”, skriver han vidare i inlägget.

Annons

Bland kommentarerna stöttas han av många.

Allt kommer bli bra! Njut av tid tillsammans och önskar er all lycka med husrenovering! Allt gott till dig och dina nära och kära!”, skriver en och en annan hälsar:

Men förhoppningsvis ses vi väl på nån spelning i sommar, stay safe”.

Annons

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…