Robin Bengtssons nya jobbuppdrag med Sanna Lundell

Robin Bengtsson & Sanna Lundell

Precis som många artister har Robin Bengtsson varit tvungen att ta en paus från scenen det senaste året.
Men nu avslöjar Sanna Lundell att hon och sångaren har något nytt på gång.
Slå på ljud

Robin Bengtsson är den svenska artisten som slog igenom när han var med i TV4-succén Idol. Han var då bara 18 år gammal och blev snabbt en stor favorit hos tittarna. Sedan dess har musikkarriären gått spik rakt uppåt, och på senare år har han bland annat tävlat i Melodifestivalen tre gånger där han dessutom tagit hem vinsten en av dem.

År 2019 fann han kärleken i dansaren Sigrid Bernson när de medverkade i tv-programmet Let’s dance. Trots att många redan under programmets gång kunde misstänkta att det uppstått känslor mellan dem så höll de relationen hemlig, men på julafton samma år bestämde de sig tillslut för att göra förhållandet offentligt. Sedan dess har de varit ett av Sveriges hetaste kändispar och på sociala medier får man ofta följa deras vardag tillsammans.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Livet med Sigrid och sonen William

LÄS MER: Så är Phillipes relation till Alice Stenlöf idag

I mars förra året valde de att ännu ett steg i relationen när de köpte en villa tillsammans i Vallentuna. Det har fixats och trixats för att komma i ordning i boendet som är hela 140 kvadratmeter stort och följarna har dessutom fått hänga med under parets renovering av deras nya gemensamma hem. I en intervju med Hänt har Robin tidigare berättat om glädjen över det nya hemmet.

– Jag har verkligen längtat efter att bo i hus. Jag har bott i hus hela min uppväxt och har aldrig riktigt trivts i lägenhet. Och Sigrid kände likadant så vi trivs hur bra som helst, sa han då.

Sigrid och Robin har idag inga gemensamma barn, men från en tidigare relation har Robin sonen William. Han är idag sju år gammal och verkar ha en väldigt fin relation till flickvännen Sigrid.

Robins nya jobb efter kampen

Precis som för många artister så har det senaste året varit väldigt annorlunda för Robin. På grund av coronapandemin har han inte kunnat åka ut och spela som han brukar, och på sin Instagram har han vid ett flertal gånger uttryckt sorgen över det.

”Så mycket med live-livet man saknar nu. Vill soundchecka, repa, roadtrippa med bandet, hänget efteråt, skratt och fånigheter som framåt småtimmarna blir deeptalk, alla dåliga musikerskämt...men mest av allt träffa publiken”, har han bland annat skrivit.

Men nu verkar det hända grejer för Robin igen. På Sanna Lundells Instagram avslöjar hon nämligen nu att hon och sångaren kommer att vara med i Postkodlotteriets program där de samlar in pengar till Sos Barnbyar.

”13 mars får ni klistra er vid tv-apparaterna för då ska vi kamma hem pengar till Sos barnbyar”, skriver hon till en bild på henne och Robin.

LÄS OCKSÅ: Robin Bengtsson stöttas av följarna efter tunga erkännandet

LÄS OCKSÅ: Därför gjorde Jon Henrik Fjällgren och Maret slut – artistens ord

SENASTE NYTT!