BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Robin Bengtssons ex Emma Hallbygård är gravid – nu utökas familjen

25 mar, 2023 
André Färnsveden
Emma Hallbygård och Robin Bengtsson.
Robin Bengtsson och Emma Hallbygård har sonen William tillsammans.
Nu är Emma gravid igen, vilket innebär att Robins söner får ännu ett syskon.
Familjen växer”, skriver hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Svenska kändisar som fått barn 2022Brand logo
Svenska kändisar som fått barn 2022

Robin Bengtsson och Emma Hallbygård var tidigare ett par och tillsammans fick de sonen William, 9, ihop. Men sedan paret gjorde slut har båda gått vidare och hittat nya relationer.

Robin är idag tillsammans med Sigrid Bernson, som han dansade tillsammans med i Let's dance. Förra året kunde paret även glädjas åt att de skulle få sitt första gemensamma barn, och att Sigrid skulle bli mamma för första gången. Och i september förra året kom sonen, som fick namnet Viggo.

Robin Bengtssons ex-flickvän Emma Hallbygård är gravid

Emma har även hon hittat kärleken Christoffer. De träffades på nyårsafton 2021, och ett halvår senare firade paret midsommar ihop. När Hänt nådde Emma om den nya kärleken berättade hon om lyckan och Christoffers relation till sonen William.

Annons

Det stämmer bra, kärleken är funnen på nytt och jag har aldrig varit lyckligare! Han är helt fantastisk. Han och lilla Wille funkar jättebra ihop”, skriver Emma glatt i ett privat meddelande till Hänt.

Ett halvår senare, på nyårsafton friade Christoffer till Emma. Nu drygt tre månader sedan förlovningen avslöjar Emma på sin Instagram att hon väntar barn för andra gången.

Familjen växer”, skriver hon.

Därför tog det slut mellan Robin Bengtsson och Emma Hallbygård

Robin Bengtsson var 23 år gammal när han och Emma fick sonen William. Men förhållandet nådde ett vägskäl, något som Robin har berättat om när han gästade Bathina Philipsons podcast Bathinas skilda möten.

– Det var väl en kombo av att vi kanske inte var riktigt redo och unga och inte hade hittat rätt i livet. Så det blev som det blev, säger han och fortsätter:

– Man tror att man är vuxen när man är 18 och sen tror man att man är vuxen när man är 23 och nu tror jag att jag är vuxen när jag är 33 men jag kommer förmodligen titta tillbaka om 12 år igen och tänka att jag inte var det.

Hänt har sökt Emma Hallbygård.

FOTO: INSTAGRAM, Claudio Bresciani/TT

Annons