ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Robin Bengtssons ex bröllopslycka - nya bilden visar: ”Magiska”

06 okt, 2022 
Emma och Robin
Robin Bengtssons ex Emma Hallbygård har nyligen funnit kärleken på nytt. Nu kommer hon med ytterligare ett glatt besked – ett bröllopsbesked.
Se bilderna här!
Annons
Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändningBrand logo
Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson är ett av Sveriges hetaste kändispar. De fick nyligen sitt första barn tillsammans, lilla Viggo.

Men Viggo var inte Robins första barn. Han har en son sedan ett tidigare förhållande med Emma Hallbygård. Sonen Wille, 8, och Sigrid har en väldigt nära relation till varandra.

Det stämmer bra, kärleken är funnen på nytt och jag har aldrig varit lyckligare! Han är helt fantastisk. Han och lilla Wille funkar jättebra ihop”, skrev Emma då till Hänt.

Häromdagen berättade Wille för mig att han älskar Cristoffer jättemycket. Det var så himla gulligt”, la hon till.

Annons

Så träffades Emma och Cristoffer – egna orden

Emma berättade då vidare att paret mötts under nyårsafton 2021. De befann sig på samma fest och blev varandras nyårskyss vid tolvslaget, skrev Emma till Hänt.

På den vägen är det”.

Vi kände dock varandra smått sen innan och han påstår att han försökt ragga upp mig i baren för några år sen tydligen.

Hon avslutade med att berätta glatt:

Vi bor ihop redan i dagsläget, mer eller mindre, och det funkar otroligt bra faktiskt. Vi njuter av livet ihop och planerar inför framtiden”, avslutar hon.

Emma och Cristoffers bröllopslycka – bilderna visar

Det verkar gå minst sagt bra för det nyblivna paret, för nu kan man se att de varit på bröllop ihop. Emma postar en bild där de poserar bredvid varandra och skriver:

”Tack för att vi fick dela er magiska dag”.

Annons